We are working on our website, soon there will be a fully English and Dutch version.
For now some pages are a mix of both languages, thank you for your patience!

Aerial Yoga, ook wel Antigravity Yoga genoemd, is een bijzondere lesvorm. Door het hoge fun gehalte heb je nog niet eens in de gaten dat je aan het trainen bent. Naast een goede workout kunt je je terugtrekken in een cocon, jouw veilige plek.

Bewegen in en rond de Aerial doeken is een totaal nieuwe (Yoga) ervaring en fantastisch om mee te maken. We beschouwen het doek als je nieuwe partner; het ondersteunt je in diverse houdingen, haalt compressie uit de wervelkolom en zorgt voor meer bewegingsvrijheid.

De afwisseling tussen inspanning en ontspanning is groot en verrassend. Daar waar omgekeerde houdingen als hoofdstand alleen voor gevorderden yogis uit te voeren zijn, opent het doek in Aerial Yoga vele deuren voor iedereen; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kom je een keertje mee vliegen? Ervaar hoe het gevoel van ruimte in je lijf je vleugels geeft! Ervaar ook hoe vertrouwen en balans, spelenderwijs met het doek, je een geluksgevoel geeft.

De les is geschikt zowel voor beginners als vergevorderde yogi’s.

Prijs:
1 losse les € 17,50
Rittenkaart voor 10 lessen € 150,00 (4 maanden geldig).

Liever een privéles of privéworkshop met vrienden? Dat kan ook! Neem vooral contact op via 0624429995 of mail naar info@womanhoodstudio.nl voor meer informatie.

  • Jouw wensen staan bij ons altijd centraal
  • Warme belangstelling voor jouw hulpvraag
  • Kleinschalig
  • Deskundige begeleiding
  • Rustgevende ruimte in de bruisende binnenstad