Na twee bijzondere jaren in de Vlamingstraat, gaat Womanhood Studio haar ideeën en activiteiten verder vormgeven aan de Schoolstraat 28 in Delft. ‘Fysiek en mentaal in beweging zijn’, zwangerschap en geboorte zijn onderwerpen die ons nauw aan het hart liggen.

Omdat het een groot voorrecht is om hier te werken, willen wij de studio graag delen met andere ondernemers. Zij die net als wij het leven vieren. Daarom juichen we alle initiatieven tot samenwerking toe in welke vorm dan ook.

Voel je vrij om binnen te lopen, je ideeën op tafel te leggen en van gedachten te wisselen. Er is altijd meer mogelijk dan je denkt.

De locatie

Womanhood studio is gevestigd in hartje Delft, in een prachtig historisch pand (Rijksmonument ’t Koetshuys 1776) aan de Schoolstraat 28. Deze straat kenmerkt zich door de heerlijke geuren en kleuren van de aangrenzende lokale groenteboer en de pracht en praal van het Prinsenhof, dat zich aan de andere zijde van de studio bevindt.

De modern ingerichte Womanhood studio (o.a. met speciale Aerial yoga – palen) ligt op steenworp afstand van mooie winkels, gezellige kroegen en een grote parkeergarage. Het NS intercitystation en de snelwegafrit zijn eveneens eenvoudig te bereiken.  Mooier kun je het niet krijgen, toch?
Womanhood studio werkt samen met diverse behandelaars, coaches en ondernemers die anderen inspireren het beste uit zichzelf te halen. Wat we onder andere allemaal te bieden hebben? Pilates, Aerial yoga, Hatha en Slow Flow Yoga, (zwangerschaps)massage, movement for kids, zwangerschapsbegeleiding en doula diensten, (privé)workshops en veel meer.

Faciliteiten

Studio ruimte met Wi-Fi, beamer, BT audio installatie, keuken, behandelruimte en massagebank. A-locatie in de binnenstad van Delft.

Parkeren

De overdekte Phoenixgarage bevindt zich binnen twee minuten loopafstand van de studio.

Openbaar vervoer

De studio ligt 10 minuten lopen vanaf Delft CS. Tram 1 halte Prinsenhof is 2 min loopafstand naar de studio.