We are working on our website, soon there will be a fully English and Dutch version. For now some pages are a mix of both languages, thank you for your patience!
We werken aan onze website! Binnenkort komt er een volledig Nederlandse en een Engelstalige versie, tot die tijd is er nog een mix van beide talen te zien. Dank voor jullie geduld!

Zelfbewuste trotse vrouwen verdienen een plek onder de zon

Womanhood studio biedt een eigen ruimte waar ze elkaar op een andere manier kunnen ontmoeten. Waar ze zich op persoonlijk of zakelijk vlak verder kunnen ontwikkelen. Elkaar kunnen supporten en duurzame allianties kunnen smeden. Waar je je als vrouw veilig en prettig voelt om die dingen te doen waar je goed in bent. Waar je ongestoord samen kunt broeden om het emotionele landschap verder vorm te geven.

Womanhood studio is de thuisplek van de onderneming Bevallen Zonder Zorgen.

Bevallen Zonder Zorgen geeft speciale aandacht en begeleiding aan zwangeren en pas bevallen vrouwen. De innovatieve producten die speciaal zijn ontwikkeld rondom zwangerschap en geboorte zijn verkrijgbaar in de studio. Alle events en workshops die worden geïnitieerd vanuit deze onderneming staan vermeld op de event kalender.

Andere aanbieders die kleur geven aan Womanhood studio zijn:

Tami 2016

Tami Kalir

Tami is initiatiefnemer en eigenaar van Womanhood studio. Zij is van huis uit fysiotherapeut en doula. Zij biedt haar diensten aan via praktijk Doula-Li. Tami gelooft heilig in de kracht van de vrouw. Zij gunt iedere vrouw een positieve bevalervaring, omdat het kindje dan de beste start krijgt die er is. Door de aanstaande moeder en partner te stimuleren om daar – zowel in het voortraject als tijdens de bevalling – een actieve rol in te nemen, hoopt zij haar doel te bereiken.

Tami geeft zowel in groepsverband als privé zwangerschapscursussen in het Nederlands, Engels of Hebreeuws.

Anne  Olsthoorn

Anne is yogadocent, gespecialiseerd in Hatha en Aerial yoga. Na haar studie psychologie heeft ze voor twee jaar een desk job gehad, waarna ze het nine-to-five leven gedag gezegd heeft en het avontuur is aangegaan als freelance yogadocent. Ze woont in Leiden en werkt in Delft, Rotterdam, Leiden en Den Haag. Naast yogalessen verzorgt ze bij Womanhood Studio ook backoffice werk (zodat ze toch nog af en toe de nerd kan uithangen).

In haar yogalessen wordt je uitgenodigd om eruit te halen waar je zelf naar op zoek bent: balans, kracht, stamina, ontspanning, spiritualiteit, het is jouw practice, dus jij bepaalt. Daarnaast ligt de focus op bewegen met respect voor het lichaam. Breath is boss!

IMG_20170812_185523
foto Maya

Maya Kalir

Maya is van oorsprong Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en heeft na haar studie veel ervaring opgedaan met het opzetten en begeleiden van zelfhulpgroepen. Zij is onder andere werkzaam geweest als coach en activiteitenbegeleider in verschillende hulpverleningssettings. Maya heeft een passie voor sport en bewegen en verzorgt Body & Mind lessen zowel in groepsverband als privé.

Maggie Bijl

“My teaching style is rooted in the tradition of Vinyasa Yoga. My classes are infused with non-linear movements and a ‘flow’ with strong emphasis on core connection, self-inquiry and intention. Moving mindfully from one pose to another with breath and body awareness; you’ll go on a journey of movement & meditation. My goal as an instructor is to inspire you both on and off the mat. Yoga is a mental and physical journey and can be challenging one. Patience and compassion are required. My classes connect the mind, the body and the spirit. The classes I teach are suitable for all levels of practitioners, from beginner to advanced.”
Maggie began her journey as a yoga student in 2000 while living in Maui, Hawaii. As her practice continued throughout the 15 years living on island, she became a Prenatal & Postnatal Yoga teacher at Blooma (www.blooma.com). As well as Birth Doula (DONA International training & JJ Doula, Netherlands) and has completed a Core Strength Vinyasa certification (USA) as well as her 200-hour level yoga teacher certification at Yoga Moves (Netherlands).
Maggie’s teaching style is unique and creative. She uses her background in theatre and dance to enrich the experience as well as infuses each class with love, light and laughter.

Maggie is a certified, trained and experienced in:
Prenatal Yoga
Postnatal Yoga
Vinyasa Yoga
Birth Doula

BWPortait

Biddy Messchaert

“De eerste keer dat ik yoga les gaf, tijdens mijn opleiding tot yogadocent, viel het kwartje. Dit was wat ik wil, wat ik moet doen! Mijn doel is om iedereen van de mat af te laten stappen met een tevreden gevoel. Niet alleen over de les die ze net hebben gedaan, maar vooral over zichzelf. Ik heb mijn RYT200 certificatie in Flow yoga met critical alignment achtergrond. Flow (vinyasa) is een vorm van yoga waarin we vloeiend van de ene beweging over gaan in de andere. Alles is met elkaar verbonden! We koppelen het ritme van de ademhaling aan de beweging, en de beweging aan je gedachten. Ik geef les op diverse locaties in Den Haag en Delft.

De lessen die ik bij Womanhood verzorg zijn (Slow) Flow yoga lessen. We bewegen bewust en nemen de tijd om te voelen wat jij en wat je lichaam op dat moment nodig hebben. Ook geef ik elke derde vrijdag van de maand een Yoga voor Beginners les! Ik verzorg naast de groepslessen en workshops ook prive lessen bij Womanhood. Behalve lessen verzorg ik bij Womanhood Studio ook back office werk en ben ik elke woensdag- en zaterdagmiddag in de studio te vinden om vragen te beantwoorden en de studio te laten zien!”

Biddy geeft les in het Nederlands en Engels

Carolien Hoogendoorn

Carolien is theaterdocent en tekstschrijver. Zij geeft workshops op het gebied van theater in de studio zoals ‘Laat maar lekker waaien’ ontspannen met theater, Zakelijk Flirten en Go & Play. Zij schrijft onder andere teksten voor Bevallen Zonder Zorgen en Womanhood studio. Tevens is zij gecertificeerd docent Rots en Water en mag dit lesprogramma van het Gadaku Institute geven aan kinderen en volwassenen. ‘Samen sterk in een nieuwe school, omgaan met pestgedrag, communicatie en weerbaarheid sexualiteit, keuzes maken en het Innerlijk Kompas’ zijn thema’s die in een korte of langere cursus aan bod kunnen komen.

Carolien

Tal Spanjer

Tal is van huis uit bedrijfskundige. Na de geboorte van haar zoon, is zij steeds meer ingeburgerd geraakt in de draagwereld.  Ze heeft de opleiding Draagconsulente jaren geleden succesvol afgerond en heeft inmiddels veel ervaring in het geven van advies aan moeders en vaders op het gebied van dragen. ‘Welkom in draagland’ is een workshop die Tal maandelijks geeft in de studio. Verder is zij tweewekelijks op de maandagen aanwezig in de Womanhood studio om alle vragen rondom het dragen, verhuur en verkoop van diverse draagsystemen zo goed mogelijk te beantwoorden. Je kunt bij haar ook terecht voor privéconsulten; thuis of in de studio.