Ontspannend en vitaliserend –

Ben je toe aan een moment van diepe ontspanning? Dan is de Scent & Sound Treatment iets voor jou!
In deze behandeling neemt Melanie je mee in een ontspannende reis van aanraking, geur en klank. In de sessie zal je een zachte rug en voetmassage ontvangen, waarbij verschillende essentiële oliën worden in gemasseerd.

Elke olie heeft een specifieke uitwerking op lichaam en geest. Na de weldaad aan geur word je ondergedompeld in een klankbad van klankschalen, waardoor lichaam en geest op de vibraties van de klanten nog net een laag dieper in ontspanning kunnen gaan.


Scent
De geur van etherische oliën stimuleert het deel van de hersenen dat emotie beïnvloedt. Wanneer je oliemoleculen inademt, worden ze via de neusgaten door het reukcentrum van de hersenen ontvangen. Essentiële oliën communiceren met het limbisch systeem om opgeslagen emoties en herinneringen op te roepen of los te laten. Het limbisch systeem, dat verantwoordelijk is voor de opslag van emoties en herinneringen, wordt gestimuleerd en stuurt informatie naar het autonome zenuwstelsel en activeert het para-sympathische zenuwstelsel dat verantwoordelijk is voor homeostase in het lichaam, een toestand van welzijn en evenwicht .

Sound
Geluid is een vorm van energie. Het bestaat uit trillingen die we kunnen voelen en horen. Met behulp van geluid kunnen we meer rust in je geest en diepe ontspanning van het lichaam bereiken. Elk geluid heeft zijn eigen effect op lichaam en geest en daarom gebruikt Melanie tijdens Scent & Sound Treat verschillende klankschalen die resoneren op verschillende toonhoogten.

Melanies werkwijze is intuïtief en zorgzaam. Bewustwording van de zintuigen en lichamelijke sensaties zijn een belangrijk onderdeel van haar behandelingen. Melanie heeft diverse (yoga, massage en klankschaal) opleidingen gevolgd in Indië. Daarnaast heeft ze als onderdeel van haar yoga opleidingen ook een certificaat behaald als Nada Yoga docent , wat de yoga van het geluid betekent. Ze vindt het plezierig en doeltreffend om te werken met aanraking, geur en klank in combinatie als vorm van heling en ontspanning.

Prijs
1 uur behandeling, inclusief gebruikt van essentiële oliën en klankschaal treat (tarief 80,- euro)


Annuleringsbeleid: 
Bij annulering van een afspraak minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling worden de kosten NIET in rekening gebracht. Bij niet tijdige annulering van de afspraak of het niet nakomen van de afspraak op dezelfde dag voor aanvang van de behandeling worden 50% van de gereserveerde behandelkosten in rekening gebracht.