Crowdfunding

Afgelopen jaar hebben we met de Womanhood studio er alles aan gedaan om onze community zoveel te laten genieten van onze lessen, massages en evenementen, binnen alle beperkingen die er zijn, zoals online lessen aangezien de lessen in de studio (nog) niet mogen.

Het was een intens jaar waarop er een beroep is gedaan op onze creativiteit en doorzettingsvermogen. Met een geweldig team is het gelukt om alle activiteiten te continueren in tijden dat ontspanning, aandacht en tijd voor jezelf meer nodig zijn dan ooit. Het voelt zo tegenstrijdig om werkzaam te zijn in de welzijns branche en dan je werk niet te mogen doen, terwijl zoveel mensen down zijn een stress ervaren. Dus daarom is de Womanhood Studio opzoek gegaan naar dingen die wel mogen. En dat is oa. bewegen in de buitenlucht.

Na de eerste lockdown zijn we begonnen met het geven van buitenlessen en hebben hiervoor met hulp van de community een Aerial Constructie gehuurd. Bewegen en ontspannen in de buitenlucht is iets wat we de komende jaren alleen maar meer gaan doen, daarom willen we graag een aerial yoga constructie aanschaffen om op nog een grotere schaal een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van onze studenten.

Met de Crowdfunding kunnen we dus een constructie realiseren die bijdraagt aan het welzijn van velen en het helpt ons ook bij het continueren van al onze diensten in deze gekke tijden. Help jij ons mee onze droom te realiseren?!!

Het delen van de Crowdfunding stellen we ook heel erg op prijs.


Zakelijke sponsoring

Voor bedrijven zijn er ook sponsormogelijkheden in ruil voor exposure op de constructie in het vakantiepark en op social media. In het grootste pakket zit ook een Aerial Yoga clinic voor 12 personen, het perfecte teamuitje in Coronatijd. Download de brochure met de mogelijkheden. Mocht je interesse hebben in een leuke samenwerking neem dan contact met ons op en vermeld daarbij het pakket dat je voorkeur heeft.