Sinds kort biedt de Womanhood Studio coaching gesprekken aan met onze Mind-Body psycholoog, Mariska de Roy. Zij verzorgt naast de (aerial-) yogalessen, nu ook individuele coaching trajecten).

Wordt het je allemaal even te veel? Merk je dat je veel stress ervaart? Zou je wel eens écht met iemand willen praten?

Mariska de Roy

Van jongs af aan is Mariska geïnteresseerd in psychologie en hoe ze mensen zou kunnen helpen. Tijdens haar opleiding en werk vond ze het geweldig om mensen op verschillende gebieden als psycholoog bij te staan. Er leek echter steeds net één deel van de puzzel te missen; er bleek erg veel aandacht voor denkprocessen, maar weinig tot geen aandacht voor hoe problemen en emoties voelen en zich uitten in het lijf.

Door een collega is ze gewezen op het belang en de kunst van het leren luisteren naar het lichaam en de emoties die deze met zich meedraagt. Precies dát stuk bleek te ontbreken in, zowel de meest gebruikte psychologische stromingen, als in haar eigen leven. Sindsdien is ze zich gaan verdiepen in psychologische stromingen die het lijf en emoties centraal stellen. Daarnaast is Mariska, zoals wellicht bekend, een enthousiast yogi en ook yoga-docent, met een passie voor het samenbrengen van yoga en psychologie.

Inmiddels is de relatie tussen lichaam en geest zo’n belangrijke factor in haar leven en werk, dat ze met alle liefde anderen hierin begeleid.

Één op één coaching

Binnen de Womanhood Studio bied ze jou één op één coaching in een vertrouwde omgeving. Hierbij gaat ze uit van jouw hulpvraag of uitdaging en gaan jullie vanuit een gelijkwaardige positie samen onderzoeken wat je lichaam en je emoties je willen vertellen en ontdek je wellicht nieuwe mogelijkheden of ervaringen door bewustere samenwerking van lichaam en geest.

Of je het nu moeilijk hebt vanwege een privésituatie, al tijden worstelt met een burn-out, steeds vastloopt op dezelfde gebieden in je leven; wat het ook is; Mariska begeleidt je zonder oordeel, bied je een luisterend oor en heet je van harte welkom.

Coaching tarief: € 75,-
Trajecten in overleg

Neem contact met ons op

Wil je persoonlijk in contact komen met Mariska stuur ons dan gerust een email