Een bevallingscoach, voor een prettige en veilige bevalling

We are working on our website, soon there will be a fully English and Dutch version.
For now some pages are a mix of both languages, thank you for your patience!

Zwanger zijn, bevallen en ouders worden zijn belangrijke highlights in ons leven. Een bijzondere periode waarin alles op zijn kop wordt gezet. Niets is meer zoals het was en hoe blij we ook zijn met deze nieuwe spannende levensfase, onzekerheden kunnen ook parten spelen.

Een bevallingscoach (Doula) kan rust, veiligheid en vertrouwen bieden. Een deskundige die – naast de medische zorg van je verloskundige en/of arts – jou en je partner terzijde staat tijdens de bevalling. Die jou ondersteuning biedt bij het opvangen van weeën en bij het maken van weloverwogen belangrijke keuzes.

Steeds meer vrouwen ondervinden de positieve effecten van de aanwezigheid van een doula of bevallingscoach bij hun bevalling. Zoals minder medisch ingrijpen, korter van duur en minder pijnlijk. Zij kijken over het algemeen veel gelukkiger terug op de geboorte van hun kindje.

Ben je benieuwd naar Doula Tami?  En welke mogelijke diensten er zijn zodat jullie met meer kennis en zelfvertrouwen de bevalling ingaan? Neem dan een kijkje op www.doula-li.nl.
Natuurlijk kun je altijd langskomen voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek in de praktijk. Deze is gevestigd in de Womanhood studio aan de Schoolstraat 28 in Delft.

Heb je meer vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op via de mail of tel. 06-2442 9995. Of full onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.
Geniet van je zwangerschap en graag tot ziens!

[templatera id=”1282″]