Datum: 06/11/2020
Tijd: 20:00 - 21:30

Vergeet niet voor jezelf te zorgen….

Nu de dagen steeds korter worden en de bomen hun prachtige kleurenpracht inruilen voor de kale takken van de aankomende winter, treedt, volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde, de Yin-energie steeds meer op de voorgrond; ons aanmanend tot het naar binnen richten van onze energie en los te laten wat we niet meer nodig hebben, zodat we, net als de natuur, de winter kunnen gebruiken om te rusten en ons op te laden.

Dat het niet altijd meevalt om de energie op onszelf te richten wordt vaak, met de feestdagen voor de deur, pijnlijk duidelijk. Het lijkt er wel eens op dat wij tijdens de feestdagen zelf in een soort Sinterklaas-figuur veranderen. Naast het uitdelen van cadeautjes, offeren we vaak ook een groot deel van onze tijd en energie op aan voorbereidingen, verplichtingen en het naar de zin maken van anderen, waardoor er maar weinig voor onszelf overblijft.

Tijdens deze Aerial Yin Self-Care Special creëren we door middel van de milde, introspectieve houdingen van Yin Yoga en door middel van de fijne ondersteuning van het aerial doek, een avond van ontspanning en milde aandacht voor jezelf. Een avond waarin je alle spanning los mag laten, je energie naar binnen mag richten en je weer helemaal op kunt laden.

Gun jezelf, in aanloop naar de feestdagen, het eerste cadeau. Mariska verwelkomt je heel graag!
Boek jouw doek HIER.
Price: 30 Euro.
Deze special is voor iedereen geschikt; van beginners tot gevorderden.

Annulerings Policy:
Tot 7 dagen voor aanvang kan deelname aan een workshop gecanceld worden. Na deze termijn betaalt deelnemer het volledige bedrag en is vergoeding niet mogelijk. Mocht je verhinderd zijn en wil je je gereserveerde plek overdragen aan een ander, dat kan altijd in overleg.