Datum: 17/03/2018
Tijd: 14:00 - 17:00

Ready for a FEEL GOOD mini event in de womanhood studio?
We hebben fantastische dingen voor je voorbereid en geven je niet alleen de mogelijkheid om en kijkje te nemen in onze studio, maar ook ervaringen op te doen, te proeven en te genieten van elkaars aanwezigheid & gezelligheid.
Als community-based studio, die haar deuren opent om je gevoel van welbevinden te verhogen, vinden we het leuk om je eens extra te verwennen.
Wat dacht je van een (gratis) korte voetmassage, zonder afspraak? Of een miniproeverij van diverse lekkernijen beleven van Tuz & Biber? Hoe geweldig is dat?!
 
Bij Tuz & Biber (oftewel Zout & Peper) wordt gekookt op creatieve wijze met eerlijke producten. Je proeft de diverse kruiden uit de hele wereld!!
 
Verder tussen 14:00 – 17:00 uur kun je bij ons genieten van heerlijke muziek, ongedwongen sfeer en een lekker kopje thee. Ook hangen of uitrusten in onze Aerial Yoga doeken (broek zonder ritsen en knoopjes AUB) – als je siësta – behoort tot de mogelijkheid!
 
Niet genoeg? Dan hebben we nog de volgende verassingen voor je!
Monique van Kiek Uniek laat je haar prachtige collectie zijden sjaals en kleurrijke sieraden zien, en als het je mooi staat, kun je het zelfs aanschaffen ? Kiek Uniek maakt kettingen van vloeibaar rubber in diverse kleurtjes… er zijn nog veel meer leuke en aparte kadootjes te vinden en alles zeer aantrekkelijk geprijsd.
 
Elly Graafland van De Blauwen Hont gaat je helpen nog meer complimenten te krijgen… want als je gekleed gaat in de juiste kleuren, dan zeggen mensen vaak: goh, wat zie je er fantastisch uit!
In een korte sessie laat ze je het verschil ervaren tussen warme en koele kleuren. Dit geldt zowel voor je kleding als je make-up en haarkleur.
 
De studio en deelnemende partners heten je van harte welkom! Kom gezellig langs voor een moment van gezelligheid, ontspanning, proeverij en om zomaar kennis te maken. We zien je graag!