Datum: 15/06/2018
Tijd: 20:00 - 21:00

Soms kan een bijzondere gebeurtenis in je leven, zoals zwanger zijn en het krijgen van een kind, het intiem samen zijn met je partner veranderen. Het kan zijn dat het even anders gaat, maar het belangrijkste is dat je verbinding houdt met jezelf en met je eventueel aanwezige partner.

Joosje’s motto is: Seksualiteit en intimiteit geven je energie. Het is dus belangrijk dat je weet wat je in jouw (nieuwe) situatie even kwijt bent en vervolgens weet wat je er aan kunt doen om dit te hervinden.

Joosje wilt intimiteit en seksualiteit bespreekbaar maken! Denk hierbij aan de volgende onderwerpen:

  • Je hebt de zin in intimiteit verloren
  • Je hoofd staat er niet naar
  • Je ervaart pijn in algemene zin of specifiek in het bekken(bodem) gebied
  • Je merkt verandering van je lichaamsvormen en weet niet of dat ‘normaal’ is… en ga zo maar door.

Ook kan je partner deze gevoelens hebben. Vaak denk je dat je de enige bent die hier mee te maken heeft. Maar dat is absoluut niet zo.

Joosje Hekstra is een gepassioneerde behandelaar, consulent seksuologie met een eigen praktijk in Berkel en Rodenrijs. Daarnaast is ze werkzaam in een revalidatie centrum in Rotterdam als fysiotherapeut/seksuoloog.

We verwelkomen haar graag als gastspreker om het daar met jou over te hebben, tijdens een laagdrempelige bijeenkomst met gelijkgestemden.

Kom naar deze inspirerende avond ,waar je vragen kunt stellen over seksualiteit en intimiteit, over de periode gedurende je zwangerschap en van die daarna.

Je zult merken dat je niet de enige bent die twijfels, vragen, onzekerheden kent rond dit onderwerp.

Na deze avond heb je o.a. kennis opgedaan ten aanzien van seksueel functioneren en de anatomie van bekkenbodem en vulva. Boeiend!

Drinken en versnapering inbegrepen
Entree: gratis