Datum: 29/03/2019
Tijd: 13:30 - 16:30

Ben je moe, gestrest en vind je het lastig om te stoppen met rennen en stil te gaan staan?
Dit is het moment om tijd voor jezelf te nemen. In deze workshop ontdek je hoe jij meer rust en ontspanning kunt creëren in je dagelijkse leven. Door middel van visualisatie-, schrijf- en ontspanningsoefeningen leer je los te laten om een betere balans te vinden tussen spanning & ontspanning.

Wat kan je verwachten?
Deze hele middag is een cadeautje van jezelf, aan jezelf. Je schrijft en beweegt jouw eigen weg naar ontspanning.

Life Coach en Toegepast Psychologe Marcella helpt jou door middel van visualisatie en schrijfoefeningen op mentaal en emotioneel niveau ruimte te maken voor ontspanning. Daarnaast leer je door heerlijk, ontspannende aerial yoga oefeningen van Tami hoe je spanning kunt loslaten door meer contact met je lichaam te maken.

Je gaat naar huis met praktische tips, een tas vol ontspannende goodies en niet te vergeten: een ontspannen hoofd, hart en lijf.

Voor deze bijzondere workshop betaal je slechts 85 euro, incl. versnapering, drinken en een ontspannende najaars-goodiebag. Ben je een snelle beslisser? Maak dan gebruik van onze early-bird actie en betaal slechts 65 euro. Deze actie geldt t/m vrijdag 1 maart aanstaande. Je kan jezelf inschrijven voor de workshop via het momoyoga systeem van de Womanhood Studio.

We hebben plek voor maximaal 9 deelnemers.

Meenemen:
1. Al je stress en zorgen (die mag je bij ons achterlaten)
2. Comfortabele kleding om in te bewegen en een t-shirt dat de oksels bedekt (omkleden ter plekke is mogelijk)
3. Weinig make-up i.v.m. het liggen in de aerial yoga doeken

Voor vragen kun je te allen tijde terecht bij Marcella via 06-28231097 of door een mail te sturen naar marcella@hartvooruit.nu.

We kijken er naar uit je te verwelkomen in de prachtige Womanhood Studio in hartje Delft!