Datum: 08/09/2018
Tijd: 19:30 - 21:30

Hoe heerlijk is DAT? Samen oefeningen doen en samen stretchen!! Dit een meer kun je ervaren tijdens de Partner Yoga Workshop.
 
Door oefeningen samen uit te voeren help je elkaar verder te stretchen, je dieper te ontspannen en geniet je van een goede workout. Door samen te werken worden moeilijke houdingen gemakkelijker en kun je vaak dieper in een buiging of strekking komen.
Bij sommige houdingen krijg je zelfs een heerlijke massage.
 
Je leert niet alleen beter te communiceren en te luisteren naar elkaars lichaamstaal, maar ook je eigen grenzen te verleggen.
 
Deze workshop is creatief en ontspannend, bovendien wordt er veel gelachen; het gaat er om dat je plezier met elkaar beleefd!
 
Let op: Je beweegt samen, in een tweetal. Dat betekent dat je met zijn tweetjes deelneemt. Een ‘partner’ kan je levenspartner zijn, maar ook een goede vriend of vriendin. Iemand bij wie je op je gemak voelt, iemand die jou vertrouwen geeft en bij wie je ruimte – letterlijk en figuurlijk – mag ervaren.
 
Het is goed voor iedereen; ervaring met yoga is niet vereist.
 
De workshop wordt verzorgd door Yasmae en Hakim.
Ze hebben ontdekt dat partner yoga tijd geven aan elkaar mogelijk maakt, waardoor ze makkelijker kunnen communiceren, zich beter begrepen voelen en letterlijk dicht tot elkaar kunnen komen.
 
Dit geven ze graag op een ieder af! Ze doen dit sinds 2017 met groot succes na het afstuderen aan de Rainbow Yoga school uit Australië.
 
Yasmae is fysiotherapeut en ervaren, gediplomeerde teacher. Hakim is een sales directeur en danser. Ze zijn verschillend, spreken niet hun moedertaal met elkaar, hebben andere religies en komen van oorsprong niet uit het land waar ze nu wonen.
Samen voeden ze hun zoontje op.
 
Het beloofd dus een boeiende sessie te worden! Kom genieten en ervaren wat partner yoga voor jou kan betekenen.
Prijs: EURO 17,50 per koppel.
Inschrijving via momoyoga.