Datum: 21/03/2020
Tijd: 11:00 - 18:15

Zwanger zijn, bevallen en ouders worden zijn belangrijke highlights in ons leven! Niets is meer zoals het was en hoe blij we ook zijn met deze nieuwe spannende levensfase, onzekerheden kunnen ook parten spelen.

Je wenst met kennis, rust en vertrouwen in een veilige omgeving te bevallen. Samen met je partner deze (geboorte)marathon bewust doorlopen.

Juist daarom is ‘Veilig & vertrouwd bevallen’, een 1-daagse cursus, ontwikkeld. Evidence-based maar zeker ook praktisch, om jullie met vol vertrouwen uit te laten kijken naar de bevalling.

Bij ons staan leren, lachen en oefenen centraal. Onderwerpen als pijnbestrijding en ademhalingstechnieken, bevallen zonder medische indicatie of met medische indicatie, de fysiologie van het baringsproces en weeën opvangen komen aanbod.

Vier samen de geboortedag van je baby. Vol vertrouwen. Deze cursus helpt je erbij !

De cursus is samengesteld door Anouk Ammerlaan, verloskundige in Delft en Tami Kalir, zwangerschapsdocent en doula. Het is geschikt voor vrouwen en hun partners vanaf 28 weken zwangerschap.

Tami begeleidt jullie gedurende de dag. In het laatste uur komt Anouk en zullen we samen verdiepen in enkele onderwerpen. Ook beantwoordt ze alle vragen die ter tafel komen.

Min. aantal deelnemende koppels – 3
Max. aantal deelnemende koppels – 9
Prijs: 199,- euro per koppel. Voor inschrijving klik hier.

Wij verzorgen drinken en versnaperingen gedurende de dag. Lunch is niet inbegrepen. Je kunt lunch meenemen en in de studio blijven. Of naar buiten gaan om te genieten in een van de dichtstbijzijnde restaurants.

Voor vragen neem te allen tijde contact op met Tami.
Tel. 06-24429995 of via de email: info@womanhoodstudio.nl