Datum: 15/06/2016
Tijd: 20:00 - 21:30

‘Welkom in draagland’ is een introductie workshop tot dragen.
Dragen doen wij allemaal; het is het eerste contact met onze baby. Lekker dichtbij mama en papa voelt ons kindje zich veilig en geborgen. Het gebruik van ergonomische draagdoeken en draagzakken zorgt er voor dat ons kindje nog steeds veilig en geborgen is en geeft ons ook de vrijheid om andere activiteiten te ondernemen. Dragen met een draagdoek of een sling is dus superleuk en ook nog eens heel praktisch.

Deelnemers aan de workshop Welkom in draagland zullen een introductie krijgen tot het veilig en ergonomisch dragen van hun kindje. Daarnaast wordt er zowel uitleg gegeven als gedemonstreerd hoe de verschillende draagmethoden werken en wat er allemaal op de markt beschikbaar is. Draagervaring is niet nodig.

Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Kennismaken en introductieronde
  2. Waarom dragen – korte samenvatting van de voordelen van dragen
  3. Uitleg over wat is ergonomisch dragen en het belang ervan voor de ontwikkeling van je baby/kindje
  4. Kennismaken met de verschillende draagmethoden d.m.v. een demonstratie
  5. Lekker uitproberen – kies een draagsysteem en ga mee tijdens de workshop aan de slag! Je oefent op de aanwezige poppen.

Heb je na de workshop behoefte om nog eens te oefenen of wens je een persoonlijke consult? Ook dat kan in de studio. Bespreek dat met een van de aanwezige draagconsulenten.

Prijs per persoon: 15 euro. Prijs per koppel: 20 euro. Betaling verloopt via de site Bevallen Zonder Zorgen.