Datum: 24/03/2018
Tijd: 11:00 - 12:00

Met als motto SPEEL, LACH EN VERWONDER verzorgen we deze bijzondere workshop!

Monique Lijftogt van Studio Rafiki neemt je mee op een avontuur. In de workshop voor kinderen en hun ouders* staat de verbinding tussen beide centraal.
Met de WOBBEL worden yogabewegingen nog uitdagender en word je gestimuleert je balans te vinden en in je kracht te komen.

Tijdens de workshop werken we aan het vergroten van het lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen. Inspanning en ontspanning wisselen we af.

Ga je mee op avontuur? Plezier gegarandeerd!

Praktisch:
– *Ouder kan ook een gastouder/oma/broer/opa/tante/oom/zus/buurvrouw/oppas/buurman/begeleider zijn. Een koppel wordt gevormd door 1 kind en 1 begeleider.
– Draag beide makkelijk, rekbare kleding. Bij voorkeur zonder ritsen en/of knoopjes.
– In de studio gaan de schoenen uit.
– Prijs per koppel: 17,50 euro.
– De workshop is voor kinderen tussen 4 en 8 jaar (het kind is maximaal 1.40m lang).
– We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijving is pas definitief op het moment dat de betaling ontvangen is. Registratie en betaling verlopen via ons momoyoga systeem. Zie ook: https://www.momoyoga.nl/womanhood/inschrijven

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Monique geeft maandelijks de Ouder & kindyoga workshop met WOBBELfun. Zij vertelt: “Door yoga heb ik mijn lijf beter leren kennen. Wat mijn grenzen zijn en ongekende mogelijkheden. Met de aandacht bij mijn adem, ben ik in het moment en weet ik dat het goed is zoals het is. Dat wil ik doorgeven aan kinderen. Je bent goed zoals je bent, met al jouw talenten en gekkigheden”.