Datum: 07/10/2020
Tijd: 17:00 - 18:00

Kom in beweging en neem dit super mooie aanbod aan, want met een beetje gevoel voor ritme en een goed humeur kom je vast een heel eind!

We bieden je een combi deal aan, bestaande uit 3 (op vaste tijden) Zumba lessen en 2 gratis yoga/pilates lessen (naar keuze, te volgen wanneer jij het wilt).
Je betaalt voor slechts 3 lessen, terwijl je 5 mag volgen.

Op woensdag 7, 14 en 21 oktober tussen 17:00-18:00 uur volg je de Zumba les, waarbij je swingend begeleid zal worden door Lilia. Vervolgens maak je jouw keuze voor de andere 2 gratis lessen kenbaar, en wordt je plek in die lessen gereserveerd. De extra lessen kun je volgen t/m 31/12/2020.

* Is Zumba zo leuk?
Ja, zeker! Een van de redenen waarom Zumba zo populair is, is omdat het een speelse workout is, waarbij de kans op blessures vrij klein is. En daar houden we van!
Het is een leuke manier om lekker fit te worden, het stimuleert je gevoel van ritme en evenwicht en het is bovendien mooi meegenomen dat je de buik-, arm- en beenspieren versterkt.

Ga deze Herfst gezonder leven!! Ben je er nooit aan begonnen, maar wil je het toch graag eens uitproberen, dan kan je er gerust nu aan beginnen. Iedereen kan meedoen. Je hebt echt geen speciale voorbereiding nodig.

Leden met een Womanhood Unlimited abonnement betalen slechts 15 euro als bijdrage om mee te kunnen genieten van deze super combi deal.

We ontmoeten je binnenkort, en gaan heel graag swingend met je een gezondere Herfst beleven!

* Goed om te weten:
We hanteren COVID maatregelen geldende voor studio’s en beperken de deelnemers tot 10.
Deze les wordt uitgevoerd op blote voeten of op niet al te gladde sokken!

Boek je lessen HIER, en…  geniet, geniet, geniet !