Datum: 17/03/2016
Tijd: 19:45 - 21:30

Een geboorteplan? Is dat echt nodig? Kom langs bij de derde Zwanger Meet-Up om gezellig met andere zwangeren te praten en informatie te ontvangen rondom het maken van een geboorteplan. We gaan brainstormen over alle mogelijke opties die je kunt en wilt opnemen in je geboorteplan.

De geboorte van jouw kind is een van de meest memorabele, levens veranderende ervaringen die je mee zult maken. Zorg ervoor dat je je voorkeuren kent rondom de geboorte van jouw baby. Een geboorteplan bestaat meestal uit een overzicht van één pagina waarin je je wensen, verwachtingen en vragen t.a.v. de geboorte op een rij zet.

Dit document vormt een mooie start om je wensen en verwachtingen te bespreken met de mensen om jou heen die je zorg verlenen en bij staan rondom de bevalling. Ook kan het houvast bieden mocht de bevalling anders verlopen dan je had verwacht.

Entree is gratis. Neem gerust je partner, vriendin of (schoon)moeder mee. In verband met de organisatie en catering zien we heel graag je aanmelding tegemoet.  Aanmelden bij Annemarie.