Aerial Yoga, ook wel Antigravity Yoga genoemd, is een bijzondere lesvorm. Door het hoge fun gehalte heb je nog niet eens in de gaten dat je aan het trainen bent. Naast een goede workout kunt je je terugtrekken in een cocon, jouw veilige plek.

Bewegen in en rond de Aerial doeken is een totaal nieuwe (Yoga) ervaring en fantastisch om mee te maken. We beschouwen het doek als je nieuwe partner; het ondersteunt je in diverse houdingen, haalt compressie uit de wervelkolom en zorgt voor meer bewegingsvrijheid.

De afwisseling tussen inspanning en ontspanning is groot en verrassend. Daar waar omgekeerde houdingen als hoofdstand alleen voor gevorderden yogis uit te voeren zijn, opent het doek in Aerial Yoga vele deuren voor iedereen; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kom je een keertje mee vliegen? Ervaar hoe het gevoel van ruimte in je lijf je vleugels geeft! Ervaar ook hoe vertrouwen en balans, spelenderwijs met het doek, je een geluksgevoel geeft.

De les is geschikt zowel voor beginners als vergevorderde yogi’s, maar als je nog nooit eerder Aerial Yoga hebt gedaan, raden we je aan om eerst de workshop Aerial Yoga Basics te volgen! Kijk bij onze evenementen wanneer de volgende workshop is!

Prijs:  1 les € 17,50
10 ritten kaart: € 150,00

Je vindt Aerial Yoga op ons rooster op maandag- en donderdagavond en op vrijdag- en zondagochtend.

Registreer hier voor je les! Wil je liever een privéles of een privé workshop met vrienden? Dat kan! Neem contact op voor meer informatie via: info@womanhoodstudio.nl of gebruik het formulier hieronder.

Pro tip: zorg dat je voor de les 2 uur niet eet.

[templatera id=”1282″]