Heb jij het hele scala aan zwangerschapssymptomen? Heb je wat ontspanning nodig? Wil jij de beste omgeving bieden voor het kleintje dat in je buik groeit, door een optimale flow van bloed-, zuurstof-, hormoon- en voedingsstoffen?

Wil je de houding van je bekken en rug verbeteren om je baby te helpen in de juiste ligging te komen en zo een gemakkelijkere geboorte te bevorderen?

Onze goed getrainde en ervaren massage therapeuten weten hoe ze jou en je baby te ontspannen en veilig te houden in deze prachtige tijd van zwangerschap.

Dit zijn slechts enkele redenen om langs te komen voor een zwangerschapsmassage. Iedere moeder wil het beste bieden voor haar kleintje, en zorgen voor ontspanning voor jezelf en voor de baby is een prachtige manier om je baby een krachtige en mooie start te geven.

Daarnaast kun je tijdens je sessie je vragen stellen en tips meekrijgen voor meer comfort tijdens je zwangerschap. Onze massagetherapeuten zijn goed geschoolde en ervaren geboortecoaches, en hebben je dus veel kennis te bieden!

Prijzen:

  • Volledige massage (1 uur) € 65
  • Extra lang genieten (1,5 uur) € 90
  • 3 keer massagekaart 1 uur € 185 (i.p.v. € 195!)
  • 3 keer massagekaart 1,5 uur € 275 (i.p.v. € 292,50!)

Onze 3 keer massagekaart is 9 maanden geldig vanaf datum afgifte.

Wil je iemand verrassen met een massage? Wij hebben daarvoor een speciale voucher in de studio die leuk is om te geven.

Natuurlijk kun je ons altijd bellen als je vragen hebt, of advies wilt. Wij staan je graag te woord. Neem contact op via 0624429995 of via info@womanhoodstudio.nl of gebruik het formulier hieronder.

Annuleringsbeleid: Bij annulering van een afspraak (telefonisch!) minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling worden de kosten NIET in rekening gebracht. Bij niet tijdige annulering van de afspraak of het niet nakomen van de afspraak op dezelfde dag voor aanvang van de behandeling worden 50% van de gereserveerde behandelkosten in rekening gebracht.

[templatera id=”1282″]