Bij Womanhood Studio bieden we diverse opties voor klanten om mee te doen aan de lessen! Voor elke les schrijf je in via ons boekingssysteem. De lessen kunnen online worden geboekt en betaald. Hieronder vind je de betaalmogelijkheden toegelicht.

Abonnementen:

Womanhood Unlimited

Deze abonnementsvorm is voordelig voor iedereen die 2 keer per week of vaker naar de studio komt. Met Womanhood Unlimited ben je welkom in alle wekelijkse lessen. Workshops vallen buiten dit abonnement, maar sommige workshops bieden een speciale korting voor Unlimited kaarthouders. Mocht je niet kunnen komen naar een les, annuleer dan online je inschrijving minimaal 2 uur voor de les, zo niet dan ontvang je een factuur voor de gereserveerde plek. 

Er zijn 2 varianten:
Unlimited 3 maanden € 297,-.
Unlimited 6 maanden € 555,-

 

Strippenkaarten

Royalty Card Yoga & Pilates

Als je regelmatig naar de lessen komt, is deze kaart misschien voor jou. Deze kaart is geldig voor alle wekelijkse lessen, behalve de Aerial Yoga. De Royalty Card bestaat uit 10 lessen en is na aanschaf 4 maanden geldig.

€ 130,- (waarde €140)

Royalty Card Aerial Yoga

Deze kaart is geldig voor de wekelijkse Aerial Yoga lessen en de regelmatig op het rooster terugkerende Aerial Yoga Nidra. De Royalty Card bestaat uit 10 lessen en is na aanschaf 4 maanden geldig.

€150,- (waarde €175)

Kids Aerial Yoga Pack

Speciaal voor onze jonge Aerial Yogi’s is er dit Pack! Je krijgt 5 lessen Kinder Aerial Yoga (deze les staat elke dinsdagmiddag om 16.45 op het rooster). De kaart is 2 maanden geldig na aanschaf.

€ 55,00 (waarde € 62,50)

Massage Royalty Card – 1 uur

Deze kaart is geldig voor al onze massages van 1 uur. Massages worden altijd op afspraak gepland met Tami, Melanie of Angele. De kaart is 9 maanden geldig na aanschaf en geeft recht op 3 massages.

€ 185,- (waarde € 195)

Massage Royalty Card – 1,5 uur

Deze kaart is geldig voor al onze massages van 1,5 uur. Massages worden altijd op afspraak gepland met Tami, Melanie of Angele. De kaart is 9 maanden geldig na aanschaf en geeft recht op 5 massages.

€ 275,- (waarde € 292,50)

Kosten enkele les / massage:

Losse les Yoga | Pilates € 14
Losse les Aerial Yoga € 17,50
Losse les Kids Aerial Yoga € 12,50
Enkele massage – 1 uur € 65
Enkele massage – 1,5 uur € 90