Ben jij onlangs bevallen? Zoek je een manier om je energie weer op te bouwen en je weer prettig in je eigen lijf te voelen na zo’n ingrijpende gebeurtenis. Dat de zwangerschap en geboorte grote verandering in je lichaam teweeg brengen staat vast, ongeacht hoe de bevalling en zwangerschap zijn verlopen. Koppel daar de slapeloze nachten, het continue dragen van een nieuwgeboren baby aan vast en dan kan het zijn dat deze periode zowel fysiek als lichamelijk overweldigend zijn.

Wij hebben de perfecte less en ondersteuning voor je!

Postnatal Healing Movement – met je baby! 

Onze postnatale lessen creëren een veilige omgeving waar nieuwe mama’s en hun babies veilig samen kunnen komen en misschien ook dichter bij elkaar kunnen komen. Deze les is erop gericht om vrouwen te helpen hun kracht en energie terug te vinden die ze misschien tijdens de zwangerschap en de bevalling zijn kwijt geraakt.

De lessen focussen op het opnieuw opbouwen van kracht in de buikspieren, de onderrug en de bekkenbodemspier; het ontspannen van de nek en schouders en het openen van het hart in deze overgangsfase van het moeder zijn!

Dit is een perfecte gelegenheid om een diepe connectie met jouw baby te creëren maar ook met de andere moeders die op hetzelfde pad zijn.

Het is een informele les, er is geen ervaring of bepaald niveau van fitheid nodig. Vragen die je misschien hebt over postnatale onderwerpen zijn ook welkom!! 

Details:
Geschikt voor nieuwe mama’s vanaf 3-4 weken na de geboorte.

Prijs:  1 les € 14,00
10 ritten kaart: € 130,00

Registreer hier voor je les! Wil je liever een privéles of een privé workshop met vrienden? Dat kan! Neem contact op voor meer informatie via: info@womanhoodstudio.nl of gebruik het formulier hieronder.