Menu

Pregnancy Urban Yoga Retreat

Tijd voor groei, bewustzijn en een diepe verbinding met je kindje!

Ben je zwanger en heb jij behoefte om dieper in te tunen op het prachtige lichamelijke en spirituele proces dat je momenteel doormaakt en een diepe(re) verbinding aan te gaan met je ongeboren kindje(s)? Bij het Urban Pregnancy Yoga Retreat verwelkomen we alle zwangere vrouwen in elke fase van haar zwangerschap om samen die pure verbinding te versterken.

Zwangerschapsretreat in Delft

Tijdens het zwangerschapsretreat staat de zwangere vrouw centraal. Onder begeleiding van drie ervaren docenten wordt er intentievol stil gestaan bij wat er tijdens deze reis op jouw pad komt op emotioneel en lichamelijk gebied.

Door middel van verschillende sessies als meditatie, mindfulness, vrouwencirkels en yoga ondersteunen we jou om het proces waar je in zit nog verder te omarmen en de spirituele band tussen jou en jouw kindje te vergroten. Je ontvangt tools, begeleiding, een groep met gelijkgestemden en ondersteuning zodat je je enorm gedragen voelt om die persoonlijke groei door te maken.

Dit klinkt fijn!

Programma dagretreat

De deuren van de studio openen om 09.45 uur waar we jou warm zullen verwelkomen. We geven je de tijd om even rust aan te komen en te landen. Om 10.00 uur zullen we gezamenlijk van start gaan. In de middag wordt er een heerlijke en vegetarische lunch verzorgd. De kleurrijke ingrediënten symboliseren de aandacht die je mag geven aan het voeden van jouw lichaam en dat van jouw ongeboren kindje.

Om 17.30 uur zullen we dag met aandacht voor het geleerde en het uitdelen van een prachtige goodiebag samen afsluiten.

Handig om te weten

Het Pregnancy Urban Yoga Retreat vindt plaats op zondag 8 oktober van 09.45 uur tot 17.30 uur. Het retreat wordt georganiseerd in onze Womanhood studio in Delft. Onder begeleiding van drie ervaren docenten nemen we je mee op een reis door jouw zwangerschap, innerlijke groei en diepere connectie met jouw ongeboren kindje.

De investering voor het Pregnancy Urban Yoga Retreat bedraagt €250. Dit is inclusief vegetarische lunch, een fantastische goodiebag en een onvergetelijke dag speciaal voor jou en jouw ongeboren kindje.

Ik doe mee!