Wat leuk dat je er bent! Onze studio is een plek waar saamhorigheid, verbinding en bewegen centraal staan. Onze studio wordt gedragen door een gemotiveerd team dat JOUW welbevinden hoog in het vaandel heeft. Kom langs en doe mee; de passie en warme belangstelling van onze docenten zijn voelbaar zodra je de studio binnenkomt.

Bij Womanhood Studio vind je een zeer gevarieerd aanbod aan lessen voor de hele familie. Ons doel is om je plezier in beweging te laten ervaren. IEDEREEN is welkom in de studio, van pasgeboren baby’s in onze postnatale lessen tot hun opa of oma in de diverse Yoga en Pilates lessen. Man of vrouw, jong of oud, er is een les die past bij jou!

In onze mooie studio in hartje Delft bieden we zowel groeps- als privélessen aan. We houden de groepen bewust klein, zodat je de aandacht krijgt die je verdient. We waarderen het dat je ervoor kiest om tijd in onze studio door te brengen en maken elke les en workshop een unieke ervaring. We willen graag dat je je prettig voelt en we hopen dat je net zo van deze bijzondere studio gaat houden als wij dat doen.

Op ons rooster vind je diverse groepslessen. Van Pilates, Yogalates, Aerial Yoga en Slow Flow Yoga tot Pilates voor zwangeren, Postnatale healing lessen en Kid’s activiteiten! Neem een kijkje op ons rooster.

Naast ons vaste rooster bieden wij meer. Je kan bij ons terecht voor massages, privé (groeps-)lessen en diverse workshops. Ter kennismaking met de vaste lessen op ons rooster bieden regelmatig workshops aan. Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar Yoga, dan is Yoga Basics misschien wel perfect voor jou! Als je wilt komen vliegen en bewegen in onze aerial doeken, kom dan naar de Aerial Yoga for Beginners workshop!

Houd onze evenementen agenda in de gaten om te zien welke workshops eraan komen, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat we je op de hoogte kunnen houden!

Extra aandacht gaat uit naar de begeleiding van vrouwen en hun partner rond zwangerschap en geboorte. Naast wekelijkse lessen die je helpen in beweging te blijven en fit de bevalling in te gaan, bieden we cursussen die jou – en je partner – voorbereiden op de komst van jullie baby. Na de geboorte zijn jouw baby en jij welkom in de wekelijkse Postnatale Healing sessies.