Ons gebouw is niet alleen mooi, het is een nationaal monument: ‘t Koetshuys 1776. De Schoolstraat  heeft een unieke ligging. De mooie Prinsenhof grenst aan onze straat en de kleuren en geuren van de groenteboer  zijn al jarenlang niet weg te denken uit het oude historische straatje midden in het centrum van Delft.

Als je de studio binnenkomt zie je dat we zijn voorzien van alle moderne faciliteiten die je verwacht, inclusief een moderne op maat gemaakte Aerial Yoga constructie,  zonder dat het gebouw iets van zijn karakter verliest. Vlakbij de studio vind je leuke en unieke winkels, bars, koffietentjes en restaurants. Daarnaast zijn zowel de haltes van het openbaar vervoer, parkeergarages en de afrit van de snelweg dichtbij. Het kan echt niet beter!

Bij Womanhood werken diverse specialisten, coaches, docenten en ondernemers samen. Ons gezamenlijke doel is mensen te inspireren om het beste uit zichzelf naar boven te halen en -minstens zo belangrijk- om ondertussen niet vergeten te genieten.

Wat vind je allemaal in onze studio? Pilates, Aerial Yoga, Hatha yoga, Slow Flow Yoga, Yogalates, (zwangerschaps-)massages, bewegingslessen voor kinderen, zwangerschap coaching, Doula  diensten, (privé) workshops en zo veel meer!

Wij vinden het fantastisch om in zo’n mooie omgeving te kunnen werken en we willen dit met jou delen. Als jij op zoek bent naar een plaats om jouw programma of workshop te organiseren kom dan met ons praten ! We brainstormen graag met jou om te kijken of we elkaar misschien kunnen helpen. Wie weet ontdekken we nieuwe mogelijkheden om samen te werken!