Menu

Babymassage

Niets is zo heerlijk als het masseren van de voetjes en handjes van je baby. Die kleine pasgeborene aanraken, voelen en heel dichtbij je hebben.

Met aandacht aanraken

Want ze zijn zo klein, zo zacht; om op te vreten gewoon. Zo vertrouwd ook. Baby’s hebben immers 9 maanden in de buik van de moeder gezeten. Het gevoel van warmte, verbinding en veiligheid is hun gewoon geworden. Het met aandacht aanraken stilt hun verlangen naar huidcontact, wat goed is voor nu en voor later.

Massage helpt een kind om zich bewust te worden van zijn lichaam. Dit is van essentieel belang. Te weten en te voelen dat je welkom en geliefd bent. Babymassage kalmeert of stimuleert, kan verlichting brengen bij krampjes of verstopping, slaapproblemen verhelpen en het hechtingsproces tussen ouders en baby versnellen. Wist je dat babymassage ook een positieve invloed heeft op het immuunsysteem van je baby?

Veilig en geborgen

Naast de gezondheidsvoordelen voor je baby, is massage ook goed voor jullie band. Door je baby regelmatig aan te raken en te masseren, communiceer je met hem zonder woorden. Je baby voelt zich veilig en geborgen. Hierdoor kan het kind op latere leeftijd een positief zelfbeeld ontwikkelen waardoor het vol zelfvertrouwen in het leven komt te staan.

Bij de Womanhood studio geven we les in Shantala massage. Dit is een totale lichaamsmassage voor baby’s. De techniek is afkomstig uit India en kun je herkennen aan de ritmische bewegingen die de masseur maakt.

Over de les

  • De les babymassage duurt 2,5 uur.
  • Je kunt starten met babymassage als je kindje 2 – 3 weken oud is.
  • Een les babymassage kun je boeken tot je kindje ongeveer 8 – 9 maanden oud is. Tot de baby kan kruipen.
  • Na de les kun je alle behandelde technieken thuis toepassen
  • Je volgt de les samen met je baby. Ook je partner is welkom.
  • Inclusief massageolie, thee en versnapering.
  • Boek eenvoudig een les babymassage door te mailen naar info@womanhoodstudio.nl of stuur een bericht via Whatsapp naar 06 117 27 515.
  • Kosteloos annuleren kan alleen telefonisch tot uiterlijk 24 uur van tevoren.
  • Wil je komen masseren in een groep? Bijvoorbeeld met je zwangerschapsclub of vriendengroep? Hartstikke leuk! Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

Tarief: € 75,- per workshop (1 baby en 1 of 2 ouders)

Boek een les