Menu

Huisregels

Ontdekt de huisregels die we hanteren in de studio. Op deze manier creëren we een veilige en vertrouwde omgeving voor al onze bezoekers.

Welkom bij de Womanhood Studio!

Om een fijne sfeer en veilige plek te creëren voor al onze leden, willen we graag onze tips met je delen om het beste uit jouw practice te halen!

1. Mindful aanwezig zijn
Graag nodigen we je uit om 5-10 minuten voor de les start, aanwezig te zijn in de studio. Gun jezelf de tijd om de les mindful te starten. Neem bij binnenkomst de ruimte in je op, kijk waar je wil oefenen, maak connectie met je mede yogi’s en neem even de tijd om fijn te landen.

2. Delen & interactie
Neem ook even de tijd om de interactie met de docent aan te gaan. Heb je een vraag of een mededeling? Wij staan voor je klaar! We vinden het enorm belangrijk om jou te kunnen ondersteunen, waardoor de les voor jou prettiger wordt.

3. Zet een intentie
Door bewust een intentie te zetten, geef je richting aan je practice en creëer je een betekenisvolle focus voor zowel je lichaam als geest. Een bewuste intentie brengt een diepere betekenis in je beoefening en kan een positieve invloed hebben op je algehele welzijn, zowel binnen als buiten de studio.

4. Vliegtuigmodus
We bedoelen hiermee niet de airplane pose, maar de vliegtuigmodus van jouw telefoon. Door afleidingen van buitenaf tijdelijk uit te schakelen, kunnen jij en jouw mede yogi’s helemaal in het hier en nu zakken.

5. Plan de les alvast in
Geef jezelf ruimte voor ontspanning en plan de lessen alvast vooruit. Op deze manier bied je jezelf een liefdevolle stok achter de deur en kunnen onze docenten de lessen zo goed mogelijk voorbereiden. Wil je spontaan deelnemen aan de les? Dat kan! Schrijf je minimaal twee uur van tevoren in, zodat onze docent nog last-minute wijzigingen mee kan nemen en jou kan voorzien van goede practice.

6. Wanneer het even niet lukt
Lukt het onverhoopt toch niet om deel te kunnen nemen aan de les, dan vragen we je de les tot twee uur van tevoren te annuleren. Zo komt er tijdig ruimte vrij voor een andere yogi om deel te nemen. Twijfel je om naar de les te komen? Zijn er poses die pijnlijk aanvoelen of gaan sommige dingen te snel en wil je even op adem komen? Onthoud dat je altijd kunt terug keren naar child pose en onze docenten helpen je graag!

Inschrijven en wachtlijst

Op tijd inschrijven
We adviseren je om je minimaal twee uur voorafgaand aan de les inschrijven, zodat de docent de les en de ruimte goed kan voorbereiden op het aantal deelnemers. Zo voorkom je last minute binnenlopen en een onrustige start van de les.

Mat
Neem je eigen mat mee of huur een mat in de onze studio. De kosten hiervoor zijn € 4,-.

Wachtlijst
Wanneer iemand een les annuleert, wordt automatisch het plekje toegewezen aan diegene bovenaan de wachtlijst. We willen daarom benadrukken dat het belangrijk is om jezelf van de (wacht)lijst te verwijderen als je andere plannen hebt gemaakt, je kunt namelijk tot maximaal 2 uur van tevoren annuleren. Op deze manier geven we anderen de kans om deel te nemen aan een les en bouwen we samen aan een hechte community.

De Womanhood studio behoudt zich het recht lesdagen, lestijden, lesvormen, tarieven en de reglementen te wijzigen.

Annuleren

Annulering les
Uitschrijven voor en les gebeurt online via Momoyoga. Je kunt maximaal 2 uur voorafgaand aan de les kosteloos annuleren. Annuleer je op tijd, dan wordt de les teruggeboekt op je account. Let op: annuleer je niet op tijd en heb je een Unlimited abonnementsvorm (waarbij je onbeperkt lessen kunt volgen) dan ontvang je een factuur voor de gemiste les.

Tip: download de gratis app
Maar hoe kun je jouw inschrijvingen beter beheren en ervoor zorgen dat je nooit een les mist? Daarvoor hebben we een handige oplossing: download de gratis Momoyoga app. Met deze app kun je eenvoudig je lessen beheren, je inschrijvingen controleren en jezelf op de hoogte stellen van eventuele wachtlijsten.

Aerial Yoga

Kledingadvies

Zo blijven onze Aerial doeken schoon en onbeschadigd:

  • Draag geen kleding met knopen, haakjes of ritsen.
  • Draag een shirt met lange mouwen, zodat de oksels en onderarmen bedekt zijn.
  • Draag geen of minimale make-up.
  • Kom naar de les met schone sokken / voeten.

Annuleren massage

Een afspraak voor een massage kan telefonisch geannuleerd worden. Dit kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de behandeling. Annuleer je niet op tijd of ben je de afspraak niet nagekomen dan ontvang je een factuur voor de gereserveerde behandelkosten. Dit geldt ook als je met een Womanhood cadeaubon hebt gereserveerd.