Menu

Womanhood studio cadeaubon

A real treat just for you!

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef de Womanhood studio cadeaubon aan jouw dierbare vriend, vriendin of zomaar iemand die je lief hebt!

Intentie van geven

In het Boeddhisme stelt Boeddha dat Karma ervoor zorgt dat alles wat we doen in ons leven op een manier weer bij onszelf terechtkomt. Goede daden brengen niet alleen geluk en welzijn aan de ontvanger, maar ook aan de gever. De cadeaubon bezorgt niet alleen jouw dierbare een goed gevoel, maar het draagt ook nog eens bij aan goede Karma!

Geef energie cadeau!

Bij Womanhood studio kun je een heerlijk ontspannen massage nemen, tot rust komen met Yin Yoga of mindful boven de grond zweven met Aerial Yoga. Alle opties van onze studio behoren tot de mogelijkheden bij het verzilveren van de cadeaubon, van mindful bewegen tot massages of workshops.

Hiermee kun je jouw soulmate, je moeder met Moederdag of een goede vriend verrassen en daarmee nieuwe energie cadeau doen! In het Boeddhisme gaat om de intentie van jouw goede daden, dus er zit geen minimum of maximum bedrag op de cadeaubon. De cadeaubon is voor elk budget geschikt!

Nu inclusief lekkers

We hebben nog meer goed nieuws. Bij aanschaf van een cadeaubon ontvang je nu een extra verwennerij van chocolade van den Burgh t.w.v. €7. Deze is geheel ontworpen in Womanhood studio stijl en voegt nog net dat extra beetje aandacht toe aan dit fijne cadeau.

De Womanhood studio cadeaubon is na aankoop 12 maanden geldig.

Het is mogelijk om een cadeaubon direct na een les op te halen. Of maak een afspraak om de cadeaubon in de studio op te halen. Neem contact met ons op via WhatsApp of e-mail, en wij regelen het graag voor je.

Ik wil een cadeaubon geven!