Menu

Doula informatie

Als doula vind ik een positieve beval ervaring essentieel. Voor jou als aanstaande moeder, maar ook voor je kindje.

Als de bevalling aangenaam verloopt, zorg je ervoor dat jouw kindje de beste start krijgt die er is.

Ik geloof in de kracht van de vrouw. En dat betekent dat ik je de ruimte geef een actieve rol aan te nemen. Zo blijf jij aan het roer staan van alle beslissingen die er genomen worden. De zorgverleners om je heen zorgen dan ook dat die beslissingen medisch verantwoord zijn. En ik assisteer zodat jouw wensen zoveel mogelijk behartigd worden.

Er zijn diverse doula-diensten mogelijk. Afhankelijk van jouw wensen, jouw behoefte en budget maak je een persoonlijke keuze. Via de site doula-li is uitgebreide informatie te vinden over wat een doula is en de specifieke diensten van Doula Tami.

Tot slot is het wellicht prettig om te weten dat ik fysiotherapeut van huis uit ben en daarnaast al meer dan 15 jaar zwangerschapsdocent. Als gecertificeerd draagconsulent kun je bij mij terecht met vragen rondom het dragen van baby’s. Zwangerschapsmassages, Babymassage, Pilates lessen (in groepsverband of privé) en zwangerschapscursussen zijn aanvullende activiteiten die ik regelmatig aanbied, voor eigen doula klanten en daar buiten.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Schoolstraat 28
2611 HS Delft
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Neem contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.