Menu

Sling Serenity Massage 

Een holistische ervaring in de doeken

De Sling Serenity Massage is een holistische ervaring die verder gaat dan alleen het fysieke aspect van een massage. Het zorgt voor een diepe verbinding tussen lichaam en geest en creëert een moment van volledige overgave. Deze bijzondere massage is een diepgaande en helende reis van 1,5 uur, waarbij je na afloop met vernieuwde energie uit de doeken stapt.

De Sling Serenity Massage bestaat uit een zorgvuldig gekozen mix van drie elementen: rekken, traditionele Thaise massage en Reiki. De combinatie van deze elementen zorgt voor een transformerende ervaring waarin lichaam, geest en ziel worden verwend.

De doeken vormen een integraal onderdeel van de massage en dragen bij aan ultieme ontspanning en heling. Terwijl je je overgeeft aan de bekwame handen van onze masseuse, merk je dat de sessie zich ontvouwt in verschillende lagen.

Rekken

Het rekken van je lichaam helpt spanning en blokkades los te laten en creëert ruimte in jouw lichaam, zodat jouw lichaam ontvankelijk is voor heling.

Thaise massage

Het gebruik van Thaise massage technieken, zoals drukpunten, zorgt ervoor dat de energie in je lichaam weer vrij kan stromen, zodat energieblokkades worden opgeheven.

Reiki

Het gebruik van Reiki, het doorgeven van universele levensenergie, helpt jouw lichaam dieper te ontspannen en stimuleert een gevoel van innerlijke rust en balans.

Een helende reis

Om de zintuigen verder te prikkelen en een sfeer van volledige rust te creëren, worden essentiële oliën via een diffuser verspreid. De combinatie van zachte geluiden, aanrakingen en ontspannende geuren, zorgen voor een holistische ervaring.

De sessie bestaat uit een intakegesprek, massage met verschillende lagen, een kopje thee en een kleine verwennerij om rustig terug te keren naar het hier en nu. Ervaar een diepe, helende reis van binnen naar buiten door de kracht van rekken, Thaise massage en Reiki.

Goed om te weten:

– Er wordt tijdens deze massage geen gebruik gemaakt van olie.
– Je houdt jouw kleding aan tijdens de massage. De massage zal plaatsvinden via zachte, directe aanraking op de huid (bijvoorbeeld de benen) of via het doek.
– De slings zijn kwetsbaar dus we vragen je om dunne, rekbare kleding van katoen te dragen. De kleding mag geen knoopjes en/of ritsen bevatten.
– Boek eenvoudig een massage door te mailen naar info@womanhoodstudio.nl of stuur een bericht via Whatsapp naar 06 117 27 515. Een massage is zowel overdag als in de avond te boeken. Af en toe zijn er ook mogelijkheden in het weekend.

Duur: 90 minuten
Prijs: €125,-