Menu

Flying Family Fun

Flying Family Fun: Aerial sessie

Beleef een fantastische, avontuurlijke Aerial Yoga sessie voor het hele gezin met Flying Family Fun. Een sessie waar plezier en mindfulness samenkomen!

Aerial sessie voor het hele gezin

Stap in onze vrolijke wereld van Aerial Yoga, waar jullie samen zullen zweven, lachen en ontspannen. Onze op maat gemaakte sessies zijn ontworpen met het oog op jouw gezin, waarbij we rekening houden met individuele conditieniveaus, leeftijden en speciale verzoeken. We geloven in het creëren van een unieke ervaring die gevuld is met lachen en heerlijk samen bewegen.

In de Flying Family Fun sessie staat de ervaring samen met het gezin centraal, waarbij jullie samen zullen vliegen in kleurrijke doeken, onder begeleiding van een ervaren docent. Het draait niet alleen om de poses in de doeken; het gaat vooral om het plezier, de ondersteuning en de verbinding die jullie samen zullen ervaren terwijl jullie nieuwe hoogten bereiken. Deze sessie zal een avontuurlijke en onvergetelijke familie reis zijn.

Ervaar de magie van luchtacrobatiek terwijl jullie banden versterken en onvergetelijke herinneringen maken. Klaar om samen te vliegen en te stralen? Neem contact met ons op via WhatsApp om de mogelijkheden voor jullie gezin te verkennen.

Contact aanvraag

Tijdens onze sessie van één uur kunnen jullie verwachten:

– Een uur plezier, speciaal op maat gemaakt voor jullie
– Digitale foto’s als aandenken aan die onvergetelijke momenten
– Drinken en iets lekkers na het avontuur

Ontdek de mogelijkheden

Goed om te weten

Locatie: De sessie wordt aangeboden op zowel het vakantiepark Delftse Hout als in de binnenruimte van de Womanhood studio, zodat jullie kunnen genieten van zweven in de prachtige natuur of de comfortabele omgeving van onze studio.

Tarief: €195,- voor het hele gezin. Betalen kan via de pin in de studio of online via een tikkie.

Boeken: neem contact met ons op via WhatsApp om de mogelijkheden voor jullie gezin te verkennen. De boeking is definitief na betaling.

Verzoeken: Om ervoor te zorgen dat de les volledig op jullie wensen wordt afgestemd, verzoeken we vriendelijk dat persoonlijke verzoeken van tevoren worden doorgegeven.

Datum wijzigen en/of annuleren:
Zodra de betaling is voltooid, wordt de datum definitief vastgelegd. Indien de sessie buiten gepland staat en het weer zeer ongunstig is, wordt de sessie naar de studio verplaatst. Houd er rekening mee dat vanwege andere gelijktijdige activiteiten de sessie in de studio mogelijk op een ander tijdstip plaatsvindt, maar we streven er altijd naar om het op dezelfde dag te laten plaatsvinden.

Boeken