Menu

Hemelse Hotstone Massage

Een warme omhelzing voor lichaam & geest

Tijdens de massage worden er verwarmde vulkanische basaltstenen ingezet die op magische wijze je lichaam en geest doen ontspannen.

We maken gebruik van de kracht van dynamische en statische druk, waarbij de hete stenen soms op je lichaam rusten (statisch) en soms als zachte handen over je huid dansen (dynamisch). Deze magische combinatie van aanrakingen helpt je om gespannen spieren te kalmeren.

Remedie bij emotionele blokkades en vermoeidheid

Soms kunnen onverwerkte emoties en gebeurtenissen energieblokkades veroorzaken. Deze blokkades kunnen leiden tot lichamelijke, emotionele en psychische klachten. Als je vermoeid bent of het gevoel hebt dat je energie vastloopt, is een Hotstone Massage een fijne remedie. De stenen worden zorgvuldig geplaatst op energiepunten langs de meridianen, waardoor je energiestroom (weer) in balans komt.

Ontdek de weldaad van onze Hotstone massage

Na een Hemelse Hotstone Massage voel je je als herboren, vol nieuwe levenskracht en positieve energie. Pijnlijke plekken worden verzacht, spanningen verlicht en je zult merken dat je weer in balans bent met jezelf.

Goed om te weten:

  • De Hotstone massage is niet standaard inbegrepen bij het Massage Moment Abonnement. Als je al een abonnement hebt en wilt genieten van de Hemelse Hotstone massage, laat het ons dan vooraf weten. Dan kunnen we de stenen op tijd verwarmen! De kosten voor de Hotstone behandeling zijn 15 euro extra, die je gemakkelijk en per pin kunt betalen in onze studio.
  • Boek eenvoudig een massage door te mailen naar info@womanhoodstudio.nl of stuur een bericht via Whatsapp naar 06 117 27 515. Een massage is zowel overdag als in de avond te boeken. Af en toe zijn er ook mogelijkheden in het weekend.

Duur: 60 minuten
Prijs: €80,-