Menu

Try-out deal

Nieuw bij de studio?
Ontdek de Womanhood Studio: 3 lessen voor €35!

Try-out deal voor yogi's en pilateslovers

Ben je nieuwsgierig naar de wondere wereld van yoga en pilates of ben je heel benieuwd of onze studio bij jou past? Met de try-out deal geniet je van 3 lessen voor slechts 35 euro in plaats van 51 euro. Dit is de perfecte manier om een eerste keer kennis te maken met onze studio, onze docenten en onze verschillende yoga- en pilateslessen.

Proef van verschillende lesstijlen!

Met de try-out deal kun je drie lessen in twee weken tijd naar keuze volgen. Of je nu op zoek bent naar heerlijke ontspanning, krachtige uitdaging of een combinatie van beiden, onze lessen zijn gericht op het verbeteren van je fysieke en mentale gezondheid. Maak kennis met een zwevende Fly low Aerial yogales, een power Vinyassales of juist een heerlijke zachte Yin yogales.

Voor wie is de Womanhood studio?

Bij Womanhood studio geloven we dat mindful bewegen voor iedereen is, ongeacht leeftijd, ervaring of fysieke gesteldheid. Heb je weinig tot geen ervaring op de mat of in de slings? Maak je geen zorgen! We zorgen in elke les voor een veilige en dragende omgeving waarin je kunt ontspannen en groeien. Onze docenten zijn gepassioneerd en begeleiden jou in klein groepsverband met liefde en aandacht in jouw journey.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij de Womanhood studio en zorgen ervoor dat je onze studio verlaat met een heerlijke ontspannend gevoel en hernieuwde energie.

Ik wil 3 lessen voor 35 euro

Goed om te weten:

  • In onze studio verwelkomen we elk gender.
  • De kracht van de studio ligt bij lessen in kleinschalig groepsverband.
  • Deze deal is uitsluitend aan te schaffen door mensen die nog niet bekend zijn met de Womanhood studio.
  • De drie lessen zijn 14 dagen geldig vanaf het aanschafmoment.
  • Heb je zelf geen yogamat? Geen probleem! Je kunt bij de studio een yogamat huren voor €4,-.
  • Heb je last van lichamelijke klachten? Maak je geen zorgen. We hebben ervaren fysiotherapeuten / docenten in huis om je goed te in een vellige omgeving begeleiden om meer plezier te creëren in het bewegen.
  • Om de veiligheid te waarborgen kun je met deze try-out deal geen aerial yogales boeken, daar is eerst een basis workshop voorafgaand voor nodig.
Ik wil een try-out deal