Menu

Privé- en duolessen

Na een voorgesprek over jouw wensen en mogelijkheden, bepalen we samen met jou het beste traject.

Op maat voor elk niveau en elke hulpvraag

Bij Womanhood studio is het ook mogelijk om privélessen en duolessen te volgen. Onder begeleiding van een ervaren docent ga je aan de hand van jouw vragen, fysieke en mentale behoeften aan de slag.

Iedereen is van harte welkom bij de Womanhood studio voor één of meerdere privé- of duolessen. Elke groepsles in het rooster is ook als privé- of duoles te volgen. Na een voorgesprek over jouw hulpvraag, wensen en/of mogelijkheden, bepalen we samen met jou het beste traject.

Voor wie zijn privélessen geschikt?

  • Je bent een beginnend yoga of Pilates beoefenaar die één op één wil starten of behoefte heeft aan extra individuele aandacht. Om eventueel later door te stromen naar de groepslessen.
  • Door een operatie of een ander fysiek / mentaal trauma is je conditie uit balans geraakt en je wilt geleidelijk onder extra persoonlijke begeleiding progressie ervaren en herstellen.
  • Je bent een ervaren yoga en Pilates beoefenaar en je wilt je oefeningen verdiepen of werken aan specifieke vragen binnen je beoefening.
  • Je ervaart veel stress en bent op zoek naar handvaten en tools die je in je dagelijks leven kan gebruiken om meer ontspanning te vinden in lichaam en geest.
  • Je hebt een overvol programma dat niet aansluit op het rooster van de groepslessen en wilt snel progressie boeken.
  • Door een beperking of chronische klachten loop je tijdens groepslessen soms vast, in een individueel traject kan je leren om aanpassingen te doen tijdens houdingen, waardoor je uiteindelijk de groepslessen makkelijker en prettiger kan bijwonen.

Stuur een WhatsApp naar 06 117 27 515 om een les te boeken en voor meer informatie.

Boek een privéles

Samen bewegen in een duoles

Gezellig samen bewegen met je partner, vriend(in) of kind kan met onze duoles, ook wel buddyles genoemd. Jullie krijgen dan samen een privéles van één van onze docenten. Helemaal afgestemd op jullie wensen. Voordeel hiervan is dat je persoonlijke aandacht krijgt, maar wel de dynamiek ervaart van het samen bewegen. Daarnaast verdiep je het contact met je lesgenoot en natuurlijk is het prijstechnisch aantrekkelijker dan een privéles.

Stuur een WhatsApp naar 06 117 27 515 om een duoles te boeken en voor meer informatie.

Boek een duo-les