Menu

Zwangerschapsmassage

Heb je wat ontspanning nodig? Wil jij de beste omgeving bieden voor het kleintje dat in je buik groeit?

Een periode om extra goed voor jezelf te zorgen

Heb je wat ontspanning nodig? Wil jij de beste omgeving bieden voor het kleintje dat in je buik groeit, door een optimale flow van bloed-, zuurstof-, hormoon- en voedingsstoffen? Wil je de houding van je bekken en rug verbeteren om je baby te helpen in de juiste ligging te komen en zo een gemakkelijkere geboorte te bevorderen? Onze goed getrainde en ervaren massagetherapeuten weten hoe ze jou en je baby ontspannen en veilig te houden in deze prachtige tijd van zwangerschap.

Dit zijn slechts enkele redenen om langs te komen voor een zwangerschapsmassage. Iedere moeder wil het beste bieden voor haar kleintje, en zorgen voor ontspanning voor jezelf en voor de baby is een prachtige manier om je baby een krachtige en mooie start te geven.

Daarnaast kun je tijdens je sessie je vragen stellen en tips meekrijgen voor meer comfort tijdens je zwangerschap. Onze massagetherapeuten zijn goed geschoold en ervaren, en hebben je dus veel kennis te bieden!

Tarieven

Zwangerschapsmassage

Massage boeken

  • Boek eenvoudig een zwangerschapsmassage door te mailen naar info@womanhoodstudio.nl of stuur een bericht via Whatsapp naar 06 117 27 515. Een massage is zowel overdag als in de avond te boeken. Af en toe zijn er ook mogelijkheden in het weekend.
  • Geef bij je boeking aan of de voorkeur uitgaat naar een massagesessie van 1 of 1,5 uur en waar je wensen liggen.
  • Kosteloos annuleren kan alleen telefonisch tot uiterlijk 24 uur van tevoren.