Menu

Zwanger? Gefeliciteerd!

Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd en welkom bij dé plek in Delft waar je als zwangere en pas bevallen vrouw je gedragen, begrepen en gesteund voelt.

Zwanger in Delft

Het op de wereld zetten van een kindje is altijd overweldigend. Een emotionele rollercoaster waar tijd voor nodig is om alles weer een plek te geven.

Positief kunnen terugkijken op de zwangerschap en bevalling is niet iedereen gegeven, maar wel íedereen gegund. Onze diensten en producten zijn er op gericht vrouwen extra te ondersteunen in aanloop naar de geboorte.

De wekelijkse Yoga, Aerial Yoga of Pilates lessen, massages, workshops en cursussen bieden een helpende hand in het vinden van vertrouwen, de rust en stabiliteit in het lichaam om veerkracht te hebben in deze bijzondere transitie.

Als de bevalling ontspannen verloopt, zonder onnodige medische ingrepen of complicaties, kijk je daar positiever op terug en herstel je meestal ook vlotter. En geef je je kindje de beste start die er is.

‘Vertrouw op je lichaam als je gaat bevallen’. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat is superspannend vooral als het de allereerste keer is dat je moeder wordt.

Een goede voorbereiding op de bevalling

Bevallen is (lichamelijk en emotioneel) intens en je weet niet altijd wat je te wachten staat. En daarom is een goede voorbereiding essentieel. Bereid je goed voor met de steun van onze diensten en producten, zodat je positiever dit life changing event meemaakt.

Tijdens de zwangerschap

In de Womanhood studio bieden we momenteel 3 verschillende lessen aan om jou te ondersteunen tijdens de zwangerschap en in aanloop naar de bevalling. De lessen zijn gericht op het versterken en onderhouden van jouw lichaam, die uitgedaagd wordt door de toegenomen belasting door het wondertje in jouw buik. Daarnaast dragen de lessen bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen bij de bevalling. Onze lessen worden aanbevolen door verloskundigen.

Prenatal Yoga Flow

In deze les staan vloeiende bewegingen centraal die het waterelement in jouw lichaam symboliseren. Door de afwisseling van vloeiende bewegingen en meditatie kun je de rust in jou hervinden en dieper contact maken met jouw ongeboren kindje.

Prenatal Pilates

Bij Prenatal Pilates wordt er veel  aandacht besteed aan de core spieren en leert je contact maken met jouw bekkenbodemspieren. Het verbetert je houding, vermindert of voorkomt klachten die te maken hebben met bekkenbodem instabiliteit en het is een goede fysieke voorbereiding op de bevalling.

Prenatal Aerial Yoga

In deze les zweef je boven de grond en voel je je gedragen door onze Aerial slings. Dankzij deze stevige doeken kun je je houdingen op een veilige manier verdiepen en oefenen met kracht, coördinatie, lenigheid en evenwicht. Na afloop ervaar je zowel fysiek als mentaal meer ruimte in jouw lichaam.

Boek een les!

Naast lessen, vinden er ook speciale evenementen plaats om jou te ondersteunen tijdens jouw zwangerschap. Alleen of met jouw partner.

 • Cursus Veilig & Vertrouwd Bevallen (volle dag). Een dag voor jou en jouw partner.
 • Privé draagconsult in de zwangerschap of met pasgeboren baby. Het privé consult kun je enkel boeken op aanvraag.
 • Moeder blessings (2,5 uur). Meer informatie volgt snel!

Toe aan wat ontspanning tijdens je zwangerschap? Boek een zwangerschapsmassage! Onze goed getrainde en ervaren massagetherapeuten weten hoe ze jou en je baby ontspannen en veilig te houden in deze prachtige tijd van zwangerschap.

Persoonlijke ondersteuning nodig tijdens de zwangerschap, de geboorte en kort daarna? Geboorte coach en Doula Tami helpt jou dichtbij jouw ideale bevalling te brengen. Vind hier meer informatie over de doula begeleiding voor jou, je eventuele partner en jouw ongeboren kindje.

Ondersteunende producten voor en tijdens de bevalling

Deze producten kun je gebruiken voor en tijdens jouw bevalling. Ze bieden jou maximale steun en dragen bij aan jouw wens om op zo’n natuurlijk mogelijke manier de bevalling te laten verlopen. De producten zijn op afspraak te huren of aan te schaffen bij onze Womanhood studio:

Bevalbad compleet

 • Huren: €155,- exclusief borg van €50,-

Tens apparaat

 • Huren: €70,- exclusief borg van €50,-
 • Kopen: €95,-

Geboortetrainer Epi-no (Delphine Plus) om kans op natuurlijke bevalling te vergroten en inscheuring en/of knip te voorkomen

 • Kopen: €135,-
Neem contact op!

Na de bevalling

We hopen jou allereerst te mogen feliciteren met de geboorte van een gezonde zoon of dochter! Daarnaast hopen we dat je een positieve bevelervaring hebt gehad waar je met trots op terug kunt kijken. Na de bevalling komt er als moeder natuurlijk een hoop op je af, daarom bieden wij ook juist na de bevalling mentale en fysieke ondersteuning met de volgende trajecten:

 • Postpartum massage aan huis of in studio
 • Postpartum healing lessen (mom & baby yoga)
 • Aerial Postpartum sessie: mentaal en fysiek herstel na de bevalling. De sessie biedt extra steun in het verwerken van de emotionele rollercoaster, vooral wanneer de bevalling niet verliep zoals gehoopt. De sessie biedt een combinatie van coaching (mentaal) en aerial yoga (fysiek) in de slings.
 • Draagconsulten of draag workshops
 • Groepssessie baby massage

Bevallen Zonder Zorgen

De Womanhood studio is ook de thuisplek van Bevallen zonder Zorgen. Bevallen zonder Zorgen geeft informatie over producten en diensten die vrouwen op weg kunnen helpen naar een meer natuurlijke wijze van bevallen. De website richt op zwangere vrouwen en op geboorteprofessionals. De producten van Bevallen zonder Zorgen zijn online verkrijgbaar in de webshop maar ook in de Womanhood studio.