Menu

Over ons

De deuren van de Womanhood studio staan wijd open voor iedereen die op zoek is naar mindfulness, gezondheid, ontmoeting, ontspanning én plezier.

De Womanhood studio

De Womanhood studio is een inspirerende community, waar jong en oud elkaar treffen om op adem te komen. Alleen of in verbinding met anderen. Om opgeladen en met een glimlach weer de studio uit te gaan.

Tami Kalir is initiatiefnemer en eigenaar van de Womanhood studio. Zij is van huis uit fysiotherapeut en doula en heeft zich in de afgelopen jaren geschoold in yoga, Pilates, draagconsulten en massage. Ze geeft les in het Nederlands, Engels of Hebreeuws. In de studio staat Tami niet alleen, zij heeft een prachtige team om zich heen verzameld van zeer bekwame bewegingsspecialisten en massagetherapeuten.

't Koetshuys

De Womanhood studio is gevestigd aan de Schoolstraat 28, midden in het hart van het stadscentrum, in een rijksmonument uit 1776 genaamd ’t Koetshuys. Vroeger werden hier de paardenkoetsen gestalt, tegenwoordig kun je op deze historische plek terecht voor Pilates, Yoga, Aerial Yoga, massages, bewegingsles voor kinderen, zwangerschapscoaching, doula services en nog veel!

De Womanhood studio is goed bereikbaar op de fiets, parkeren kan op loopafstand in de Phoenixgarage en de Prinsenhofgarage. Kom je met het openbaar vervoer? Tram en bus stoppen bij halte Prinsenhof. Super makkelijk!

Je kunt bij de Womanhood studio terecht voor:

Bewegen

De lessen Aerial Yoga, Pilates, Yoga en Yogalates zijn te volgen als groepsles, maar ook als privéles.

Ontspannen

Onderga een weldadige massage of kies voor een geleide meditatie. Ook in elke Pilates en yogales is er ruimte voor ontspanning.

Diensten rondom zwangerschap

De Womanhood studio heeft veel expertise en diensten in huis rondom de zwangerschap en de bevalling. Van zwangerschapscursus tot massage, en van yogalessen voor zwangeren tot een draagconsult. Daarnaast zijn er diverse doula-diensten mogelijk.

Activiteiten voor kinderen

Ook kinderen zijn van harte welkom bij de Womanhood studio! Bewegen is leuk en gezond. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. En… je kunt het ook samen doen! Van babymassage tot wobbelyoga en kinderfeestjes.

Bekijk het lesrooster
Bevallen zonder Zorgen

Bevallen zonder Zorgen

De Womanhood studio is ook de thuisplek van Bevallen zonder Zorgen. Bevallen zonder Zorgen geeft informatie over producten en diensten die vrouwen op weg kunnen helpen naar een meer natuurlijke wijze van bevallen. De website richt op zwangere vrouwen en op geboorteprofessionals. De producten van Bevallen zonder Zorgen zijn online verkrijgbaar in de webshop maar ook in de Womanhood studio.

Website Bevallen zonder Zorgen