Menu

Over ons

De deuren van de Womanhood studio staan wijd open voor iedereen die op zoek is naar mindfulness, gezondheid, ontmoeting, ontspanning én plezier.

De Womanhood studio

De Womanhood studio is een inspirerende community, waar jong en oud elkaar treffen om op adem te komen. Alleen of in verbinding met anderen. Om opgeladen en met een glimlach weer de studio uit te gaan.

Tami
(Aerial) Yoga, Pilates, Doula en masseuse
Tami Kalir is initiatiefnemer en eigenaar van de Womanhood studio. Zij is van huis uit fysiotherapeut en doula en heeft zich in de afgelopen jaren geschoold in yoga, Pilates, draagconsulten en massage. Ze geeft les in het Nederlands, Engels of Hebreeuws. In de studio staat Tami niet alleen, zij heeft een prachtige team om zich heen verzameld van zeer bekwame bewegingsspecialisten en massagetherapeuten.

Team Womanhood studio

Aneta
Yoga, Pilates en masseuse
“Ik ben professioneel danseres met een achtergrond als fysiotherapeute. Ik werk al 17 jaar in het vak en ondanks verschillende opleidingen heb ik de meeste kennis uit de praktijk gehaald. Zo ben ik sinds kort moeder geworden, dat heeft me extra gegrond en dankbaar gemaakt. Mijn doel is om lessen luchtig te houden zodat ze niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal ontspannend zijn. Ik wil dat iedereen in mijn lessen zich welkom en belangrijk voelt, daarom vind ik de intieme groepen bij Womanhood studio ook zo fijn.”

Aneta in de studio
“Tijdens mijn lessen combineer ik graag de wereld van dans, pilates en yoga, zodat er achter de prachtige bewegingen een solide gezonde basis is voor het lichaam. Daarnaast ben ik ook massagetherapeut en urogynecologisch therapeut, ik vind het prachtig om met zwangere vrouwen te mogen werken.”

Saray
(Aerial) Yoga

“Door mijn passie voor dans en beweging heb ik altijd, ook in moeilijke tijden, in verbinding kunnen blijven staan met mijn lichaam. Na een lange zoektocht en vele doorbraken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, kwam ik in aanraking met Reiki. Dit gaf me een nieuwe, helende richting in mijn leven. Ik ben blij dat ik bij Womanhood studio werk, ik voel me er heel erg thuis en op mijn gemak! Door de inspirerende omgeving, de werksfeer en de community blijf ik mezelf uitdagen en blijf ik dagelijks groeien, zowel persoonlijk als professioneel.”

Saray in de studio
“Ik ben opgeleid tot Vinyasa-, Hatha-, Yin-, Prenataal- en Postpartum- yogadocent. Tijdens mijn Aerial yogalessen probeer ik mijn studenten zoveel mogelijk uit te dagen door te focussen op natuurlijke en bewuste, vloeiende sequenties!”

Audra
(Yin) Yoga

“Mentale gezondheid is een topic wat me erg nauw aan het hart ligt. Het is dan ook mijn missie om de mentale en emotionele gezondheid van anderen te helpen verbeteren en ondersteunen. Daarnaast gebruik ik astrologie als aanvulling op mijn yogalessen, waarbij we op zoek gaan naar jouw balans in de elementen. Bij Womanhood studio vind ik het geweldig om met de lokale yogacommunity in Delft te connecten en een tribe te vinden en vormen met gelijkgestemden. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten op de mat!”

Audra in de studio
“Ik ben gecertificeerd Hatha- en Ashtanga yogadocent en ik doceer Yin en Restorative yoga. Tijdens mijn sessies gebruik ik geleide ademhalingsoefeningen en visuele meditaties om een holistische body, mind en soul ervaring te bieden. Daarnaast gebruik ik astrologie als aanvulling op mijn yogalessen, waarbij we op zoek gaan naar jouw balans in de elementen.”

Elisa
Yoga

“Meer dan twintig jaar geleden werd ik verliefd op yoga en nog altijd beoefen ik het met veel liefde en plezier. Yoga is langzaam maar zeker een onmisbaar element geworden in mijn leven en mindset. Zo veel zelfs dat ik de geweldige ervaringen met anderen wel moet delen! De studio biedt een warme en veilige haven waar iedereen vrij is om zichzelf te zijn en elkaar te geven. Het is voor mij een ideale setting om de kunst van yoga door te geven en zelf te blijven leren.”

Elisa in de studio
“Mijn lessen bij Womanhood zijn gefocust op bewustzijn en zelfobservatie, waarbij ik je aanmoedig om zelf ook te blijven experimenteren en te oefenen.”

Locatie: 't Koetshuys

De Womanhood studio is gevestigd aan de Schoolstraat 28, midden in het hart van het stadscentrum, in een rijksmonument uit 1776 genaamd ’t Koetshuys. Vroeger werden hier de paardenkoetsen gestalt, tegenwoordig kun je op deze historische plek terecht voor Pilates, Yoga, Aerial Yoga, massages, bewegingsles voor kinderen, zwangerschapscoaching, doula services en nog veel!

De Womanhood studio is goed bereikbaar op de fiets, parkeren kan op loopafstand in de Phoenixgarage en de Prinsenhofgarage. Kom je met het openbaar vervoer? Tram en bus stoppen bij halte Prinsenhof. Super makkelijk!

Je kunt bij de Womanhood studio terecht voor:

Bewegen

De lessen Aerial Yoga, Pilates, Yoga en Yogalates zijn te volgen als groepsles, maar ook als privéles.

Ontspannen

Onderga een weldadige massage of kies voor een geleide meditatie. Ook in elke Pilates en yogales is er ruimte voor ontspanning.

Diensten rondom zwangerschap

De Womanhood studio heeft veel expertise en diensten in huis rondom de zwangerschap en de bevalling. Van zwangerschapscursus tot massage, en van yogalessen voor zwangeren tot een draagconsult. Daarnaast zijn er diverse doula-diensten mogelijk.

Activiteiten voor kinderen

Ook kinderen zijn van harte welkom bij de Womanhood studio! Bewegen is leuk en gezond. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. En… je kunt het ook samen doen! Van babymassage tot wobbelyoga en kinderfeestjes.

Bekijk het lesrooster
Bevallen zonder Zorgen

Bevallen zonder Zorgen

De Womanhood studio is ook de thuisplek van Bevallen zonder Zorgen. Bevallen zonder Zorgen geeft informatie over producten en diensten die vrouwen op weg kunnen helpen naar een meer natuurlijke wijze van bevallen. De website richt op zwangere vrouwen en op geboorteprofessionals. De producten van Bevallen zonder Zorgen zijn online verkrijgbaar in de webshop maar ook in de Womanhood studio.

Website Bevallen zonder Zorgen