Wij van Womanhood studio houden van masseren. Omdat we als geen ander weten hoe lekker en ontspannend een massage kan werken. Wat het doet met geest en lichaam en hoe gelukkig je ervan wordt. Daarom hebben we maar liefst vier ervaren massagetherapeuten in huis (twee daarvan hebben een achtergrond als fysiotherapeut) die met aandacht en liefde de balans herstelt in het lichaam.
Afhankelijk van de vraag van de klant, stemmen we gezamenlijk af welke techniek het beste kan worden toegepast voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Klassieke massage, zwangerschapsmassage, Lomi-Lomi massage, ontspanningsmassage of Scent en Sount Treat. Om alles achter je te laten en herboren weer huiswaarts te keren.

Prijzen:

  • Volledige massage (1 uur) € 65
  • Extra lang genieten (1,5 uur) € 90
  • 3 keer massagekaart 1 uur € 185 (i.p.v. € 195!)
  • 3 keer massagekaart 1,5 uur € 275 (i.p.v. € 292,5!)
  • Scent & Sound massage Treat (1 uur) € 80

Onze 3 keer massagekaart is 9 maanden geldig vanaf datum afgifte.

Wil je iemand verrassen met een massage? Wij hebben daarvoor een speciale voucher in de studio die leuk is om te geven.

Natuurlijk kun je ons altijd bellen als je vragen hebt, of advies wilt. Wij staan je graag te woord. Neem contact op via 0624429995 of via info@womanhoodstudio.nl of gebruik het formulier hieronder.

Annuleringsbeleid: Bij annulering van een afspraak (telefonisch!) minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling worden de kosten NIET in rekening gebracht. Bij niet tijdige annulering van de afspraak of het niet nakomen van de afspraak op dezelfde dag voor aanvang van de behandeling worden 50% van de gereserveerde behandelkosten in rekening gebracht.

[templatera id=”1282″]