Menu

Onze massages

Omdat we als geen ander weten hoe lekker en ontspannend een massage kan werken. Wat het doet met geest en lichaam en hoe gelukkig je ervan wordt.

Een momentje van rust en ontspanning

Onze massagetherapeuten zorgen ervoor dat je alles achter je kan laten en weer herboren huiswaarts kunt keren.  Afhankelijk van jouw vraag en behoefte stemmen we af welke techniek het beste kan worden toegepast voor een optimaal resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in: 

Masssage Moment Abonnement

Elke maand een massage moment in jouw agenda? Zou jij wat vaker je even helemaal willen onderdompelen in een oase van ontspanning, genieten van rustgevende klanken en weer in verbinding komen met jezelf? Dan hebben wij goed nieuws! Bij Womanhood studio introduceren wij met liefde het: Massage Moment Abonnement.

Met het Massage Moment Abonnement kun je maandelijks genieten van een ontspannende massage. Onze massages zijn maatwerk en compleet afgestemd op jouw behoeften, zodat je elke maand weer een unieke ervaring beleeft. Geef jezelf een jaar lang elke maand een massage cadeau, een enorme boost voor je zowel je geest als lichaam.

Ik wil meer weten!

Tarieven

Massage / Zwangerschapsmassage

Het boeken van een massage

  • Boek eenvoudig een massage door te mailen naar info@womanhoodstudio.nl of stuur een bericht via Whatsapp naar 06 117 27 515. Een massage is zowel overdag als in de avond te boeken. Af en toe zijn er ook mogelijkheden in het weekend.
  • Geef bij je boeking aan of de voorkeur uitgaat naar een massagesessie van 1 of 1,5 uur en waar je wensen liggen.
  • Onze massagetherapeuten zijn hoog geschoold. Daarnaast zijn er twee masseurs met achtergrond in de fysiotherapie, zij kunnen tijdens een massage gerichter aan de slag gaan met bepaalde klachten. Let wel op: we geven geen fysiotherapeutische behandelingen.
  • Wil je iemand verrassen met een massage? Wij hebben een speciale giftvoucher. Vraag hiernaar in de studio, per mail of telefonisch.
  • Kosteloos annuleren kan alleen telefonisch tot uiterlijk 24 uur van tevoren.