Menu

Massage Moment Abonnement

Elke maand een massage moment in jouw agenda

Adem in, adem uit. Alles even helemaal loslaten. Ontspannen en opladen. Plaatsnemen op de massagetafel is een prachtig cadeau aan jezelf. Zou jij vaker willen genieten van rustgevende klanken, je even helemaal laten onderdompelen in een oase van ontspanning en weer in verbinding komen met jezelf? Dan ben je bij Womanhood studio aan het juiste adres!

Met het Massage Momenten abonnement kun je maandelijks genieten van een ontspannende massage. Onze massages zijn maatwerk en worden in overleg compleet afgestemd op jouw behoeften, zodat je elke maand weer een unieke ervaring beleeft. Geef jezelf een jaar lang elke maand een massage cadeau, een enorme boost voor je zowel je geest als lichaam.

12 Massage Momenten voor:
Voor €825 in plaats van €900.

Dit klinkt fantastisch!

Massage voor je mentale gezondheid

Een massage is een heerlijk moment om jezelf mentaal op te laden. Je herkent vast wel het gevoel na een ontspannende behandeling: volkomen zen en sereen. Dit relaxte gevoel komt doordat herhaaldelijk een massage nemen de productie van cortisol, ook wel het stresshormoon, verminderd. Je merkt al snel dat tijdens en na een massage je gedachten rustiger zullen worden en je minder stress ervaart. Daarnaast wordt door de aanrakingen van de masseur onder andere oxytocine, het knuffelhormoon, aangemaakt. Dit hormoon zorgt ervoor dat je je tevreden, veilig en verbonden voelt. Voel je je vaak opgejaagd en gestrest? Dan is een massage moment misschien wel precies wat jij nodig hebt!

Massage voor je fysieke gezondheid

Naast dat een massage zorgt voor mentale ontspanning, tevredenheid, veiligheid en verbondenheid, biedt een massage ook tal van voordelen voor je fysieke gezondheid. Wetenschap wijst uit dat na herhaaldelijke klassieke massages er meer lymfocyten in het lichaam worden geproduceerd, een type van witte bloedcellen die schadelijke stoffen van buitenaf tegengaan. Vaker een massage nemen, geeft daarom een enorme boost aan jouw immuunsysteem, waardoor je minder snel ziek wordt.

Massage bij Womanhood studio

Elke maand een massage ondergaan is een absolute win-win voor jouw lichaam en geest. Bij Womanhood studio beheren we diverse massagetechnieken, zoals: klassiek, lomi-lomi, drukpunten, zwangerschapsmassage of een gerichte behandeling tegen hoofdpijn. De massages worden in overleg volledig afgestemd op jouw unieke behoeften. Een aantal van onze ervaren wellnesstherapeuten hebben een achtergrond in de fysiotherapie, waardoor we naadloos kunnen inspelen op eventuele specifieke gezondheidsklachten. Onze masseurs zullen met aandacht en liefde zorgen voor de meest ontspannende beleving voor lichaam en geest.

Ik wil een Massage Moment Abonnement

Over het Massage Moment abonnement

Elke maand een heerlijk, ontspannende massage van 60 minuten voor slechts €825 in plaats van €900.
• Door maandelijks een massage te nemen, kun je genieten van de positieve effecten op de lange termijn: minder stress en een sterker immuunsysteem.
• Het Massage Moment abonnement betreft een periode van één jaar, je hebt recht op één massage per maand. Het Massage Moment abonnement gaat in vanaf de eerste maand waarin de massage genoten is. Je kunt in totaal genieten van 12 Massage Momenten.
• Het volledige bedrag van het abonnement vindt online of in de studio plaats.
• Je kunt jouw maandelijks Massage Moment reserveren door een e-mail te sturen naar info@womanhoodstudio.nl, een WhatsApp te sturen naar 06 117 27 515 of loop binnen in onze studio.
• Het annuleren van de afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren, door een e-mail te sturen naar info@womanhoodstudio.nl. Zo niet, dan vervalt helaas het recht op die behandeling.
• Een van die massages kan overgedragen worden aan iemand anders, eventueel als cadeau in de vorm van een giftvoucher. De rest van behandelingen binnen het Massage Moment abonnement is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
• Heb je een favoriete masseur? Daar kunnen we rekening mee houden en ons uiterste best doen je daar een afspraak bij in te plannen.
• Reguliere massages en zwangerschapsmassages vallen onder dit abonnement.

Dit wil ik!

Verdiepende artikelen

Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten over de mentale en fysieke voordelen van massages? Lees hier meer wetenschappelijke artikelen ter verdieping:

Regelmatig een massage nemen, de positieve effecten op lichaam en geest.

De vele voordelen van een zwangerschapsmassage.

De Zweedse massage, de fysieke en psychische voordelen.