Menu

Bevallen met lichaam en geest

Zwangerschapsworkshop in Delft

Negen maanden lang heb je gedragen, gevoed en geduldig gewacht en dan is het eindelijk zover: de geboorte van jouw kind. Het is een onbeschrijfelijk magisch moment, waar iedere ouder met smacht naar uitkijkt en met weemoed op terug zal kijken.

Voorbereiding op de bevalling

Je hebt ongelofelijk veel zin in het moment om jouw pasgeborenen in jouw armen te sluiten, maar misschien vind je het als zwangere vrouw ook wel heel spannend om te gaan bevallen. Je speelt met vragen als ‘Hoe zal mijn lichaam reageren op de intensiteit (lichamelijk en emotioneel) van de bevalling?’ ‘Hoe kan mijn partner mij hier het beste in ondersteunen?’ Een goede voorbereiding op jouw bevalling kan deze spanningen en onzekerheid wegnemen, waardoor je ook tijdens jouw bevalling beter kunt ontspannen.

Vertrouwen in jouw bevalling

Wil je met meer zelfvertrouwen de bevalling tegemoet zien en je eigen kracht weten te vinden om een positieve(re) beval-ervaring te hebben? Dan is deze workshop speciaal voor jou en jouw partner ontwikkeld!

Workshop door verloskundige en doula

Onder begeleiding van verloskundige Myrthe van de Buitenwatersloot praktijk en Geboorte coach en doula Tami van de Womanhood studio leer je hoe je (meer) vertrouwen kunt ontwikkelen in jouw bevalling en hoe jij kunt bevallen met lichaam en geest! Zij nemen je graag mee in een workshop van 1,5 uur vol inspiratie, kennis en laten je ervaren hoe je door simpele maar praktische tools en technieken te gebruiken dichterbij jouw droombevalling kan komen.

Schrijf je in voor de zwangerschapworkshop in Delft

De workshop vindt een aantal keer per jaar plaats. Je vindt hier een actueel overzicht van onze workshops, cursussen en evenementen!

Prijs: €75,- per koppel

Praktisch

De workshop wordt gegeven in de Womanhood studio in hartje Delft. Tijdens de workshop bewegen we veilig in de stevige doch zachte doeken, ookwel de yoga slings. We adviseren je om comfortabele kleding te dragen, zonder ritsen en knoopjes en om een paar heerlijk warme sokken mee te nemen.

De studio is gelegen in de Schoolstraat, een zeer smalle straat. Je kunt jouw fiets parkeren op de witte brug t.h.v. Ouder Delft. We vragen je bij het betreden van onze studio om de schoenen uit te trekken om zo een fijne en schone plek te creëren.

Zwangerschapscursus van een dag

Ben je op zoek naar een zwangerschapscursus waar we flink de diepte in gaan en je met meer wetenschappelijke en uitgebreide inzichten thuis komt? Bereid je dan voor op jouw bevalling met onze zwangerschapscursus ‘Veilig en vertrouwd bevallen’. De hele dag staat in het teken van de voorbereiding van de bevalling!